Коди Фен Форум България
FILMBOX LIVE Bulgaria (СПРЯНА) - Версия за принтиране

+- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum)
+-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html)
+--- Форум: Компоненти за Kodi (https://kodibg.org/forum/forum-5.html)
+--- Тема: FILMBOX LIVE Bulgaria (СПРЯНА) (/thread-573.html)FILMBOX LIVE Bulgaria (СПРЯНА) - Majide - 01-01-2018

Абонаментна VOD услуга на SPI International. Във filmboxlive.com само с един единствен абонамент, може да се наслаждавате на стотици филми и развлекателни канали. От драми до трилъри, от екшъни до комедии, от награждавани продукции до филми за цялото семейство. Гледайте където и когато пожелаете – не само на компютъра си, а също и на смарт телевизора си вкъщи, на таблета си през почивката, на смартфона си по време на пътуване. Не е нужно да плащате допълнително, за да гледате едно и също съдържание на повече от едно устройство. С правата си за достъп можете да гледате съответното съдържание на всички устройства. Визуалното качество на съдържанието автоматично се настройва според скоростта на вашата интернет връзка и вида на използваното устройство.
[Изображение: screenshot_01.jpg]
Въпроси и отговори:

? Какви системни изисквания има приставката и на какви устройства може да се използва;
- Може да се използва на всички версии на Kodi, включително и на маломощни устройства, които са способни да възпроизвеждат HD Ready 720p видеа. Единственото системно изискване е наличието на script.video.F4mProxy-2.8.7 <--конкретно тази версия, понеже по-старите не функционират нормално, а по-новите създават други проблеми. Можете да изтеглите и инсталирате ръчно script.video.F4mProxy-2.8.7 оттук или от БГ хранилището.

? При опит за влизане в някоя от категориите или отваряне на видеата получавам грешка. Какво да направя;
- Покажете ми log файла на Kodi за да открия проблема.


Последната актуална версия на приставката, може да изтеглите от ТУК . Свалете ръчно и инсталирайте от ZIP файл. Проверявайте регулярно за нови версии!
The last actual version of the addon can be downloaded from HERE. Download manually and install from ZIP file. Check periodically for updates!


RE: FILMBOX LIVE Bulgaria - Majide - 24-04-2021

Платформата FILMBOX LIVE е преработена от SPI International и приставката вече не функционира. "Новата" VOD услуга се нарича FilmBox+. Ако все още има някой абонат на услугата, работещ с Коди 18, може да опита с полската версия на приставката. Повече информация ТУК. Засега няма интерес от потребители и от моя страна да бъде преработена за Коди 19 поради бедния каталог със заглавия и несъобразената цена.