Публикации: 27
Теми: 3
Член от: May 2017
22-12-2017, 13:56
Здравейте, някой случайно да ползва рутнат телефон и оригиналния апп hbogo...защото мисля, че точно от това, че е рутнат тела при изтегляне и инсталация на hbogo от гугъл магазина...веднага плюе грешката..trebuchet has stopped" и докато не деинсталирам аппа не се оправя. Пробвах с друг лънчер..не помня вече кой точно, но проблема е аналогичен.
Linux is the Kernel. The whole system is GNU/Linux.....
Публикации: 424
Теми: 8
Член от: Jan 2016
Няма как да е от root на телефона. Най-вероятно не си флашнал самия ром чисто. Изчисти ли кеша от самото рекавъри след флаш на рома?След като лънчъра (Trebuchet) ти дава грешка.... пробвай да го ресетнеш него. Според мен обаче, един "fresh install" ще оправи нещата.
Аз лично ползвам Cyanogen Mod на абсолютно всички телефони, които съм ползвал до сега и никога не съм имал проблеми. Много е важно и дали флашваш стабилна или някоя бета версия.
Благодаря за отговорите martinstz и b_ignatov. Явно ще се окаже от рома...защото инсталацията беше на чисто и след сменено ново рекавъри...смених лънчара и пак имаше проблем...ще пробвам с друг ром следващия път. Важна ми беше информацията, конкретно за самото приложение дали проверява устройството и ако е рутнато да го реже. Хайде весели празници
Сега като се замисля, този проблем е от андроид 5.1 нагоре, защото с по ниска версия не помня да е имало проблем, макар че тогава беше стария апп. Цялата тарапана е заради някви игри на детето дето не тръгват на 4.* затова и се наложи да рутвам телефона. Може при martinstz на 4.4.2 вс да е ок. Незнам b_ignatov с кой андроид е, но за момента съм решил проблема с филмите на 16 Г карта и hbogo ми не требе...пък като се напълни ще му мисля.....
Сега се сетих, че така и не написах какъв е бил проблема
та очарован съм от съпорта на hbogo, някаква мацка ми вдигна тел и като цяло ми обясни, че няма как да е проблема от рутнато устройство, защото те не правят такива проверки, но след няколко логвания докато говоря с нея по телефона се оказа, че и тя не е наясно откъде е точно проблема и се бях примирил..но накрая момичето ми вика "абе ще ти ресетна изцяло профила и си вкарай наново устройствата и всичко се оправи. Предполагам се е омазало нещо когато ъпгрейдвах андроида на устройството. Както и да е..ако някой има проблем с hbogo това е решението