Публикации: 60
Теми: 3
Член от: Mar 2021
Явно повечето имаме този проблем.
Публикации: 374
Теми: 17
Член от: Nov 2015
Ами като тръгнат сайтовете, ще тръгнат отново и адоните в коди!
Публикации: 2
Теми: 0
Член от: Dec 2021
Преинсталирах дори и Коди, все още има този проблем ..."грешка в Filmi2k"
Имам настройките на друг тв тъй като съм спрял ъпдейтите,там всичко е наред
Публикации: 60
Теми: 3
Член от: Mar 2021
(12-12-2021, 19:32)boyan_kunev написа: Преинсталирах дори и Коди, все още има този проблем ..."грешка в Filmi2k"
Имам настройките на друг тв тъй като съм спрял ъпдейтите,там всичко е наред
При мен нещата се оправиха след преинсталация. Ползвам Коди 19,3 моднатата версия за Андроид10 и последния ъпдеит на репото на Мартин.
Член от: Nov 2017
Здравейте, търся помощ за добавката elementum. Добавка на Елементум отказва да тръгне....дава грешка. Имам xbox и съм си инсталирал коди 19.3. Инсталирал съм си бг добавките от хранилището на Мартин (Zamunda, zelka, Arenabg) и те си тръгват. А за да гледам филми през тях ми трябва торент тракер. Досега съм ползвал Коди на андроид ТВ бокс и там нямах никакви проблеми с кодито, но на Xbox не се получава.
Публикации: 241
Теми: 7
Член от: Nov 2016
13-12-2021, 23:13
(Последна редакция: Преди 13-12-2021, 23:16 от rtk.)
(13-12-2021, 21:43)th3_pest написа: Здравейте, търся помощ за добавката elementum. Добавка на Елементум отказва да тръгне....дава грешка. Имам xbox и съм си инсталирал коди 19.3. Инсталирал съм си бг добавките от хранилището на Мартин (Zamunda, zelka, Arenabg) и те си тръгват. А за да гледам филми през тях ми трябва торент тракер. Досега съм ползвал Коди на андроид ТВ бокс и там нямах никакви проблеми с кодито, но на Xbox не се получава.
Аз имам Xbox One X , пробвал съм какво ли не..... Елементум крашва .
По чуждите форуми все още никой не е намерил решение, така, че се примири ![Wink Wink](https://kodibg.org/forum/images/smilies/wink.png)
Ако искаш да гледаш филми през Коди, трябва да се задоволиш със добавката "Filmi2K"
Член от: Nov 2017
Filmi2k става за някои друг филм, но за сериали няма нищо ново
Публикации: 1
Член от: Jul 2019
Здравейте, вчера пробрах Free BG/World Online TV, но не тръгна нито един бг канал. При вас така ли е? Някой има ли информация?
Публикации: 1,641
Теми: 19
Член от: Nov 2015
(14-12-2021, 17:22)saint056a написа: Здравейте, вчера пробрах Free BG/World Online TV, но не тръгна нито един бг канал. При вас така ли е? Някой има ли информация?
В шапката на темата е писано по въпроса, точно където е описана добавката, с удебелени букви.
Публикации: 21
Теми: 1
Член от: Mar 2020
(13-12-2021, 23:13)rtk написа: (13-12-2021, 21:43)th3_pest написа: Здравейте, търся помощ за добавката elementum. Добавка на Елементум отказва да тръгне....дава грешка. Имам xbox и съм си инсталирал коди 19.3. Инсталирал съм си бг добавките от хранилището на Мартин (Zamunda, zelka, Arenabg) и те си тръгват. А за да гледам филми през тях ми трябва торент тракер. Досега съм ползвал Коди на андроид ТВ бокс и там нямах никакви проблеми с кодито, но на Xbox не се получава.
Аз имам Xbox One X , пробвал съм какво ли не..... Елементум крашва .
По чуждите форуми все още никой не е намерил решение, така, че се примири ![Wink Wink](https://kodibg.org/forum/images/smilies/wink.png)
Ако искаш да гледаш филми през Коди, трябва да се задоволиш със добавката "Filmi2K"
Аз намерих решение за гледане на филми през Коди преди около 2 години - Веном + Риил Дебрид. Прежалваш 1-2 бири месечно и си в джаза.
Лично аз колкото и пъти да кача Елемнтум и подобните му, Кодито се омазва за нула време.
|