21-10-2021, 10:55
И при мен Fusion дава Module Import Fail на КОДИ 19. Пробвам с 2 акунта и с двата е така.
През сайта и приложението им влизам без проблем.
Хранилище за добавки на Мартин
|
21-10-2021, 10:55
И при мен Fusion дава Module Import Fail на КОДИ 19. Пробвам с 2 акунта и с двата е така.
21-10-2021, 11:37
(21-10-2021, 02:00)kodi21 написа: Здравейте, във връзка с репо Mar33 се появи някакъв проблем за елементрум, който гласи Daemon error:b"permissionError(13 'permission denied')" от нищото на някой случвало ли му се е такова нещо? Предполагам, че става въпрос за писаното в тази тема: https://kodibg.org/forum/thread-1376-pos...l#pid20076
22-10-2021, 14:46
bsc.py на ред 262 трябва да промените
от: Код: if ch.has_key('program'): Код: if ch.has_key('programme'):
22-10-2021, 15:38
(22-10-2021, 14:46)rosen8012 написа: bsc.py на ред 262 трябва да промените Както писах в другата тема, качена е версия, която генерира ЕПГ. Проблемът не е този, който сте написали. Няма нужда от тази промяна в кода. Версията от вчера генерира и плейлист и файл с ЕПГ.
22-10-2021, 16:16
Може ли да споделиш къде е проблемът за да си оправя кода от тази тема https://kodibg.org/forum/thread-201.html
22-10-2021, 22:08
(22-10-2021, 16:16)rosen8012 написа: Може ли да споделиш къде е проблемът за да си оправя кода от тази тема https://kodibg.org/forum/thread-201.html Тази тема няма общо с добавката, която коментираме. Не съм запознат с нейния код, но в общи линии проблемът в добавката, която коментираме, беше при извличането на ЕПГ, поради променен адрес към него. Преди беше epg/short, а сега е променен на epg/long. На пръв поглед дребна работа, но докато се стигне до констатирането му си отнема времето, за което благодаря на PlamenIP, че му се занимаваше и го констатира. Аз само констатирах, че е от ЕПГ-то, а той намери, къде точно. Надявам се да ти е от помощ и да си оправиш кода!
22-10-2021, 22:56
Благодаря! замяната на epg/short с epg/long отстрани проблемът.
26-10-2021, 12:47
Голямо балгодаря и от мен. И аз като колегата бях поел по грешен път да модифицирам кода на грешното място ... сега всичко си работи прекрасно на старото ми RPi с добавката bscfusion-android-master на Коди 16.1. Твоята добавка я инсталирах на моя QNAP NAS, тъй като с последния ъпдейт QNAP премахнаха поддръжката за Коди, и се наложи да инсталирам неофициален пакет Коди 18.5 за техния HD Station.
Имам само два малки проблема, които може и да се дължат на моята конфигурация, довечера ще си поиграя с настройките на IPTC Simple Client да видя дали не идват от там, поне за първия от тях. Ето за какво става въпрос: 1) ЕПГ информацията изглежда малко разбъркана. Например снощи даваха "Индиана Джоунс" по Кино Нова, а програната показваше "Новините днес'. "Индиана Дхоунс" се появяваше като информация на някой от музикалните канали. На много от програмите беше сбъркано, сверявах го с инфото от мобилното приложение на булсатком. Пробвах с ресет на EPG DB и премахнах опцията за local cache, но резултатът беше същият. 2) Опцията "Show adult content" не работи, в смисъл, че винаги показва въпросните канали ;-) Спомням си, че в предишната добавка bscfusion-android-master, която използвах преди, също не работеше, та се налагаше да го пачна сам, даже преименувах опцията на нещо по завоалирано (Do not filter EPG) за да не е толокова ясно за какво се отнася ... Би било супер да го оправиш във следващата версия ако имаш възможност, все пак някои от нас имат малки деца ![]() Отново много благодаря за усилията да събереш всички работещи добавки в едно репо !
26-10-2021, 21:40
(26-10-2021, 12:47)alexvs написа: Голямо балгодаря и от мен. И аз като колегата бях поел по грешен път да модифицирам кода на грешното място ... сега всичко си работи прекрасно на старото ми RPi с добавката bscfusion-android-master на Коди 16.1. Твоята добавка я инсталирах на моя QNAP NAS, тъй като с последния ъпдейт QNAP премахнаха поддръжката за Коди, и се наложи да инсталирам неофициален пакет Коди 18.5 за техния HD Station. Относно разбърканото ЕПГ, в добавката е така сигурно от година ![]() По втория проблем - ще погледна тези дни, за какво иде реч, че аз не я ползвам тази добавка и при всяка промяна, която се налага да направя по нея, трябва да се ровя докато открия, кое и къде да се пипне ![]()
27-10-2021, 17:59
(26-10-2021, 21:40)martinstz написа: Относно разбърканото ЕПГ, в добавката е така сигурно от година Първият проблем най-вероятно има нещо обшо с локалните настройки. Смених си времето на българското, деактивирах локалния EPG кеш на IPTV Simple Client, върнах обратно настройката за времева корекция на EPG от -1ч на 0ч, и сега на пръв поглед работи. Е, времето е с един час напред, но се ядва. Ще го наблюдавам, и ако пак се появи, ще проверя генерираният от приставката .xml.gz файл. Ако там нещата са разбъркани, поне ще е ясно, че "повредата не е в моя телевизор" ![]() По втория проблем-имам спомен че бях добавил един ред във функцията gen_all() във bsc.py модула. Довечера ще погледна моето RPi да видя какво точно беше. |
|
Теми, които вероятно са свързани... | |||||
Тема: | Автор | Отговори: | Прегледи: | Последна публикация | |
![]() |
Хранилище за добавки на Majide | Majide | 34 | 45,213 |
24-09-2024, 19:15 Последна публикация: Majide |
![]() |
Хранилище за БГ добавки | kodi_dev | 175 | 489,414 |
18-05-2024, 19:49 Последна публикация: Dqkata |