Оценете темата:
  • 29 гласа - средно 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Хранилище за добавки на Мартин
Здравейте, добавката filmi2k при мен тръгва,филмите се изписват в папките по жанрове но когато искаш да пуснеш филм папката с филма е празна
(12-02-2020, 17:57)van78 написа: Здравейте, добавката filmi2k при мен тръгва,филмите се изписват в папките по жанрове но когато искаш да пуснеш филм папката с филма е празна
Има промени в кода на източника. Някой ден, ако ми остане време и успея да го преборя, ще има обновяване на добавката. Дотогава могат да се гледат по-старите филми, които са качвани по стария начин.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Мерси за отговора.
(13-02-2020, 17:03)van78 написа: Мерси за отговора.

Пооправил съм я малко добавката. Предполагам, че не всичко ще върви, но поне новите неща, мисля че работят.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Всичко върви с  filmi2k, но субтитрите на всички филми  ми ги дава с по голям размер от останалите добавки за филми като exodus,tempest или yoda. Видях че няма никакви настройки на добавката, та питанката ми е дали може да се направи нещо,примерно да може да се  променя размера на субтитрите. И още една питанка дали може да се постави на всеки филм преди да го пуснеш да ти дава инфо колко е дълъг като времетраене,като веднага давам за това пример с Exodus,Tempest и др.
(17-02-2020, 13:10)lz2jvc написа: Всичко върви с  filmi2k, но субтитрите на всички филми  ми ги дава с по голям размер от останалите добавки за филми като exodus,tempest или yoda. Видях че няма никакви настройки на добавката, та питанката ми е дали може да се направи нещо,примерно да може да се  променя размера на субтитрите. И още една питанка дали може да се постави на всеки филм преди да го пуснеш да ти дава инфо колко е дълъг като времетраене,като веднага  давам за това пример с Exodus,Tempest и др.

1. Субтитрите във filmi2k са вградени със филма, респективно няма как да им се повлияе.
2. Може да се добави времетраенето на филмите, но чак когато влезеш в самия филм, преди да щракнеш да се гледа, тъй като инфото за времетраенето му се намира там. Изваждането на тази информация на по-преден екран ще доведе до значително забавяне на разлистването на филмите в добавката. Поради тези причини, смятам че е излишно да се прави Wink Другите добавки, които цитираш, работят на съвсем друг принцип и взимат информацията от различни бази данни, докато тази просто просвирва филмите в сайта.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Благодаря, Марто за изчерпателния отговор
Здравейте! Първо, големи благодарности на автора и старателно описаната ръководство! Мисля, че свалих нужните добавки за KODI. Имам достъп до торент тракерите и успявам да плейна торенти. Със субтитрите нещата не се получиха, обаче. Двете добавки не намират нищо. Пробвах на няколко торента. Едната дава грешка за връзка със сървъра. Тегава е и цялата процедура с буферирането. Скоростта на download е нестабилна. UHD и FHD контента си забива през някакво време. Връщането назад е бавно и зарежда. Като цяло не работи плавно. Използвам го на Android TV - TCL 55EP660, като връзката с рутера ми е директно с LAN кабела. Скоростта ми на download e 75 Mbps. Мисля, че е достатъчно. Има ли какво да пробвам или така си работи?
Знам че не са тук дискусийте за булсаткома,ама не открих никъде къде да попитам.Какво правя когато ми изпише приложението на булсаткома че всички устройства са заети и не мога да се логна,то ест достигнат е пълния брой на устройствата,които могат да се логнат. Има ли начин да махна някое предишно устройство и да ми даде възможност на новото устройство да се логна. За уточнение аз съм собственика на юзера и паролата,но не знам как да премахна някое устройство, което вече не се ползва,а се е запаметило на сайта на оператора може би.
http://forum.bulsat.com/viewtopic.php?p=237221#p237221


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
Information Хранилище за добавки на Majide Majide 20 22,775 27-03-2024, 16:39
Последна публикация: Majide
Information Хранилище за БГ добавки kodi_dev 172 432,222 30-11-2023, 20:04
Последна публикация: Majide

Отваряне на: