Здравейте колеги,
Вчера ми пристигна китайската машинка и вече гледам ТВ от сеирсандък без проблем. Даже и руските спортни канали си пуснах снощи и гледах испански футбол
) Всичко ОК.
Марто, благодарско за репо-то, жив и здрав да си. Свалих го и го заредих без проблем.
Имам проблеми обаче с няколко адд-инс.
1. Булсатком фюжън - разбрах, че тази притурка е в режим end of life
Все пак искам да кажа, че имам акаунт, логва се ок, но нищо не тръгва. Зарежда каналите (виждам горе в дясно процентите) и като стигне до 100% и спира. Нищо не става след това. Ползвах и Панасоник и Самсунг, но не се получи. Где бъркам
2. Елементум Burst - като цъкна да се зарежда само ми показва иконата му в десния горен ъгъл и нищо не става след това.
3. Съшото става и с БГ Елементум Бърст, но там изкарва грешка. Като погледна лога и виждам, че Питоня е хвърлил 100 ексепшъна, че нямало еди си какъв файл .py. Ама аз на Питон мога да пиша само make
Като отида на Elementum (във video add ons) и там под провайдери виждам , елементум бърст и самия Елементум видео ад-он върви. Даже в момента си пускам Модерн Фемили и си върви. Тия 2-та бърста са провайдерите от където се вземат стриймовете ли? Още съм ламер относно тв бокс.
Замундите и 2-те ми работят, евала