Оценете темата:
  • 29 гласа - средно 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Хранилище за добавки на Мартин
(23-11-2018, 00:33)lz2jvc написа: Аз не искам да дава обяснение, как е направил добавката си, а даде martinstz пояснение за по интелигентното гледане нателевизия  как става

Пратил съм ти на лично няколко варианта. Ти сам си прецени, кой може да те устройва, а ако никой не ти е угоден, остава най-популярният - да си платиш на някой оператор и да си гледаш на воля Wink
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Той както е тръгнал, утре ще поиска и да му платиш абонамента към някой кабелен оператор...Smile))
Обновена добавка към репо Mar33:

Тип видео:
1. Exodus - в. 8.0.0

И последно за спортните канали, с което приключвам темата. Ако болката Ви е, че не можете да гледате някои спортни мероприятия, то спокойно можете да използвате друга моя добавка - Fanat TV. Там в секция Спортни има всички канали Матч!, където дават не само това, което е по българските спортни канали, а и много повече, като и коментаторите им са в пъти по-добри от нашите Wink Остава Ви малката подробност - да вдявате поне малко от руски и си решавате проблемите Wink А ако някой има желание, нека каже, мога да направя добавка за всички спортни руски канали (в SD и HD) + Арена Спорт + Спорт Клуб (сръбските), защото за тях има стриймове, които могат да се вземат от различни сайтове, но няма да включвам български (от българските мога да включа само тези, които са в Сеирсандък или ако знаете някой друг сайт, който да дава БГ телевизии, споделете и ще видя, дали могат да се измъкнат от там). Ако има желаещи, нека ми пишат на лични, да не разводняваме темата.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
А аз да напомня - ако има възможност за лека модификация на добавката Zamunda Magnet, да има линк към списъка с любими банани. Ще е огромно улеснение.
(24-11-2018, 13:04)beatfan написа: А аз да напомня - ако има възможност за лека модификация на добавката Zamunda Magnet, да има линк към списъка с любими банани. Ще е огромно улеснение.

Не искам да ти обещавам, че скоро ще стане. Не съм забравил, но не ми е приоритет в момента, така че не очаквай да е скоро, ако изобщо стане Smile
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Обновена добавка към репо Mar33:

Тип видео:
1. Elementum - в. 0.0.63
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Инсталирал съм всичко което е описано в темата, но уви не ми тръгват бананите и нищо свързано с гледане на филми. Не разбрах къде бъркам, при вас може ли да се гледа филми с бг суб от добавките за торент тракерите?
Обновена добавка към репо Mar33:

Тип видео:
1. Elementum - в. 0.0.64b - разработчикът на Елементум пусна версия 0.0.64, но и при нея, както и при 0.0.63 забелязах, че при Замунда се чака много дълго време докато захапе да тегли, а понякога и не захапва, докато при версия 0.0.62 всичко си тръгваше нормално, та за това пускам версия 0.0.64b, която всъщност е 0.0.62, за да си вървят нещата пак нормално. Писах на разработчика и ще чакаме да видим, дали ще оправи проблема. Ако не - ще си караме на 0.0.62 версия, която си работи!

(27-11-2018, 10:24)sasma написа: Инсталирал съм всичко което е описано в темата, но уви не ми тръгват бананите и нищо свързано с гледане на филми. Не разбрах къде бъркам, при вас може ли да се гледа филми с бг суб от добавките за торент тракерите?

Нямам проблеми с гледането на филми от тракерите. Има малък проблем на Елементум при стартирането на филми от Замунда, както съм писал по-горе и поради това пуснах версия на Елементум, която беше читава, та пробвайте да обновите добавката Елементум и пробвайте пак да стартирате някой филм.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Деинсталирате старата сложих пак която е на репото 0.0.63 мисля че беше и пак нищо стигам до пускане на филма и като цикна на името на филма и до там не се зарежда нищо. Бъркам някъде но не знам къде. ? Не ми дава и някаква грешка.

Тръгна било зададен на друг плейар нещо от сорта quasar като го смених на elementarum и стана. Благодаря ви...
Нова добавка към репо Mar33:

1. Free BG/World Online TV - в.2018.11.28.01 - в тази добавка съм събрал няколко източника за онлайн телевизии като Сеирсандък, БНТ, BGTV Online, Fanat TV, Telego.Club, ShadowNet TV и сборка от различни международни (без български) спортни телевизии, които ги има свободно в интернет. Направих я за удобство, за да не се налага да се стартират различните добавки, а всичко да бъде събрано и подредено на едно място. Можете да ми пращате на лични и други източници за онлайн телевизии, които ще разгледам и ако преценя, че могат да се извадят стриймовете от тях и да се подкарат в Коди, ще ги добавя към добавката. Добавката не съдържа нелегални стриймове към български телевизии!


Премахнати добавки от репо Mar33:

1. Fanat TV и Shadow Net TV - добавките вече са част от Free BG/World Online TV и поради това няма смисъл да ги поддържам отделно.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
Information Хранилище за добавки на Majide Majide 21 25,010 14-04-2024, 00:28
Последна публикация: Majide
Information Хранилище за БГ добавки kodi_dev 172 437,345 30-11-2023, 20:04
Последна публикация: Majide

Отваряне на: