Оценете темата:
  • 29 гласа - средно 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Хранилище за добавки на Мартин
ти хубаво ми прати код.Ама аз като не съм програмист и за каква вилица ми говориш.Аз с вилицата ползвам да бода кюфтета и мръвки.За друго не я ползвам.Този код какво да го правя.Дай ми нещо готово да го инсталирам и да работи
Я дай да го видим този код.
Пуснете ли го тоя код в интернет смятайте че ще гледате на Марко Тотев топките !!!! Директно заминава на боксовете в продавалниците и заради големия трафик от Булсат ви режат клончето. Да видим ще се намери ли един тъпанар да прецака всичко. Хората са написали андроид приложение да гледате грамотно, но по стара българска традиция се напиняте да прецакате нещата със пълна сила.
Големи тарикати сте и двамата Тоpper и rosen8012.Имахте жив интерес да видите кода,който ми пусна hideman79. Даже Topper ми писа и на лично.А когато поисках да получа обратна информация за този код,все едно от умрял писмо.Явно това което искахте го получихте и аз вече не представлявам интерес.Много грубо от ваша страна.
Те са безопасни, освен вилица ще трябва и нож, че бяла покривка изпрана с Ариел   Big Grin
Някой не живеем в интернет, имаме работа и личен живот. Кода за мен лично ми се вижда неизползваем. Като имам време ще погледна.
Ако мистър Мерудия не се прояви и вземе да направи нова добавка междувременно. Но надали, куче което лае...
Няма съществена разлика за крайният резултат ако действието се извършва от "майстор" без инструменти както и от инструменти без "майстор" . Old Fart School e класика в жанра  Cool и знае как да набива канчетата на младите и креативните  Angry
Креативни?
Шегуваш ли се?
Единствената креативност са ти лакърдиите на 16 годишен изхвъргач.
Някой, някога, да е видял от теб, риторично питам.
(02-11-2018, 11:51)lz2jvc написа: Големи тарикати сте и двамата Тоpper и rosen8012.Имахте жив интерес да видите кода,който ми пусна hideman79. Даже Topper ми писа и на лично.А когато поисках да получа обратна информация за този код,все едно от умрял писмо.Явно това което искахте го получихте и аз вече не представлявам интерес.Много грубо от ваша страна.

Тарикат не знам кой е, но можеше поне малко да се ограмотиш и да видиш Git хранилището на добавката, за да видиш, че това е само част от кода:
https://github.com/kodi1/plugin.program....sc.py#L111
Авторът се е заел да я промени (според мен в добра посока) но само с копи-пейст няма как да стане.
Обновени добавки към репо Mar33:

Тип програми:
1. Elementum.burst - в. 0.0.30
2. Elementum.burstBG - в. 2018.11.05.01 - версията е обновена спрямо промените в оригиналната Elementum.burst - v.0.0.30.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
Information Хранилище за добавки на Majide Majide 21 24,931 14-04-2024, 00:28
Последна публикация: Majide
Information Хранилище за БГ добавки kodi_dev 172 437,178 30-11-2023, 20:04
Последна публикация: Majide

Отваряне на: