Оценете темата:
  • 29 гласа - средно 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Хранилище за добавки на Мартин
Заека DJ може да го пропускаш...
Някой знае ли как да настроя началния буфер размер на Elementum да бъде 20mb? Избрал съм Elementum да използва RAM паметта за сваляне на торенти, също изключил съм опцията 'Choose memory size automatically' и за 'Memory size to use for each torrent' съм избрал 20mb, но въпреки това Elementum използва различни стойности за буфер размера всеки път, и то доста над 20mb - като 50mb, 60mb, 80mb.
(20-06-2019, 11:31)dimov81 написа: Някой знае ли как да настроя началния буфер размер на Elementum да бъде 20mb? Избрал съм Elementum да използва RAM паметта за сваляне на торенти, също изключил съм опцията 'Choose memory size automatically' и за 'Memory size to use for each torrent' съм избрал 20mb, но въпреки това Elementum използва различни стойности за буфер размера всеки път, и то доста над 20mb - като 50mb, 60mb, 80mb.

До колкото съм забелязал в последните версии Елементум сам си определя колко да буферира според големината на филма. Ако е по-голям, буферира повече и обратно. Откакто има опция за автоматично определяне на използваната РАМ, не съм си играл да променям там стойности и го ползвам на автоматичен режим. В първите версии пишеше, че за у-ва с до 1GB РАМ е препоръчително да се използват 100МБ. Нищо чудно да има някаква лимитация и да не може да се сваля на по-малко.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
И аз превключих на автоматичен режим. Явно тези настройки за буфер размер нямат никакъв ефект.

Между другото, някой използва ли Zamunda като източник в Elementum? Ако търся някой сериал Elementum не открива никакви линкове от Zamunda. За филми открива, но за сериали не открива нищо.
(20-06-2019, 19:47)dimov81 написа: И аз превключих на автоматичен режим. Явно тези настройки за буфер размер нямат никакъв ефект.

Между другото, някой използва ли Zamunda като източник в Elementum? Ако търся някой сериал Elementum не открива никакви линкове от Zamunda. За филми открива, но за сериали не открива нищо.

Аз използвам, но от Elementum.BurstBG, не от официалния Elementum.Burst. Ако искаш да търсиш сериали, търси от секцията за сериали, а не от основното меню. Също така ако Коди ти е на български, го смени на английски, защото Елементум не намира коректно резултати, когато Коди е на български. Следя няколко сериала и ги гледам все през Елементум и резултати от Замунда или Зелка.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Elementum.BurstBG не я бях използвал. Инсталирах я и успях да намеря резултати за сериали. Но не работи заедно с официалната Elementum.Burst. Затова направих допълнителен профил само за Elementum.BurstBG и Elementum.
(20-06-2019, 21:33)dimov81 написа: Elementum.BurstBG не я бях използвал. Инсталирах я и успях да намеря резултати за сериали. Но не работи заедно с официалната Elementum.Burst. Затова направих допълнителен профил само за Elementum.BurstBG и Elementum.

Всички Burst добавки работят с Елементум едновременно, просто изключи Замунда и Зелка от едната и ги остави включени в другата. Освен това си увеличи в настройките на Елементум, по колко резултата да ти изкарва на екрана. По подразбиране са 9, но ако търсиш в много провайдъри има вероятност да станат резултатите повече от 9 и да не ти ги покаже всичките. Аз съм направил на 20 резултата, а в настройките на Burst съм настроил да изкарва до 5 резултата от провайдър. Ползвам и Burst, и BurstBG и за руските провайдъри - Elementum.Nova и трите си работят заедно без проблеми.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Намалих резултатите от 10 на 5 в двете Burst добавки и вече виждам и резултати от Zamunda. Намалих и броя на тракерите и оставих само тези: 1337x, RARBG, YTS, Rutor, Pirate Bay, Zooqle, RuTracker, Zamunda, Zelka. Мисля, че са достатъчни, въпреки че някой път виждам резултати които нямат нищо общо с търсения филм или тв епизод. Предполагам че скриптовете които търсят в тракерите имат нужда от подобрение. Мерси, за съветите.
(21-06-2019, 11:58)dimov81 написа: Намалих резултатите от 10 на 5 в двете Burst добавки и вече виждам и резултати от Zamunda. Намалих и броя на тракерите и оставих само тези: 1337x, RARBG, YTS, Rutor, Pirate Bay, Zooqle, RuTracker, Zamunda, Zelka. Мисля, че са достатъчни, въпреки че някой път виждам резултати които нямат нищо общо с търсения филм или тв епизод. Предполагам че скриптовете които търсят в тракерите имат нужда от подобрение. Мерси, за съветите.

Аз ползвам следните: 1337x, GloTorrents, RARBG, YTS и YouBitTorrents от Elementum.Burst, трите от Elementum.BurstBG и от Elementum.Nova - RuTracker. И на трите съм задал по 4 резултата от провайдър, а в самия Elementum съм задал по 20 резултата да ми вади.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
RuTracker го има и в официалния Burst. Има ли някаква разлика с този в Elementum.Nova?

Между другото, възможно ли е да се направи скрипт и за arenabg?


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
Information Хранилище за добавки на Majide Majide 21 24,459 14-04-2024, 00:28
Последна публикация: Majide
Information Хранилище за БГ добавки kodi_dev 172 435,991 30-11-2023, 20:04
Последна публикация: Majide

Отваряне на: