Оценете темата:
  • 29 гласа - средно 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Хранилище за добавки на Мартин
(30-05-2019, 02:22)zaekadj написа: в сайта futbol.tv има онлайн програми възможно ли е да се добавят в добавката?

По принцип може, но от това, което виждам, взимат стриймовете от Alfabass, а за тях вече има направена секция.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
тази папка вообще не тругва при мен ако случайно тръгне работи за по 30 секунди и изключват каналите трябва ли нещо да обновявам
(30-05-2019, 16:05)zaekadj написа: тази папка вообще не тругва при мен ако случайно тръгне работи за по 30 секунди и изключват каналите трябва ли нещо да обновявам

Няма нищо за обновяване там. Просто източникът не си обновява стриймовете и за това не работят. То и на другото място, за което питаш, е така. И там понякога работят, понякога не.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Закупих си тв бокс т9 на него имаше инсталирано коди но е стара версия изтрих го и качих последната версия от гугъл плей забелязвам проблем когато се разхождам из менюто на програмата целия екран трепти нвкой може ли да помогне ако е до настройка да же какво се прави благодаря предварително.
Здравейте, използвам приставката Fusion TV Android за телевизиите от Булсат на смарт бокс.Приложението върви доста прилично, но на три от телевизиите от BTV пакета и Kino Nova нямам звук.Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?
Колеги, хайде по-сериозно...моля пишете в съответните раздели...човека нито е писал КОДИ, нито Фюжън за Коди.
Ами има си модератори, Мартин отдавна трябваше да е модератор, поне на този раздел и да може да си разчиства темата от глупости. Стана наистина досадно вече!
Май наистина почнахте да пълните темата с глупости.Има добавка в репото на Мартин-Fusion TV Android с инструкции за инсталиране.За нея става въпрос, но както пише Мартин в друг раздел форумите са за да си помагаме, обаче в българските не е така.Посочения проблем вероятно е свързан с Coreelec, който е инсталиран на смарт бокса.Извинявам се ако наистина темата не за тук.
Когато най-използваните теми са от рода "как да гледаме 360p за без пари", тогава и модератор не може да помогне. Няма нищо по силно от група българи, които искат да гледат на аванта на големите си, модерни телевизори.

@ste4 не е направил нищо лошо, за да правите забележки. Добавката се поддържа до някаква степен от Мартин и малко или много е поел някаква отговорност да помага на хората, които я използват. Когато иска, разбира се! Докато на добавката пише "модифицирана от Мартин", не виждам проблем да се пита в тази тема. Ако по някакъв начин се установи проблем в OS/hardware, тогава може да се продължи в друг раздел.

За напред, мога да ви помоля да бъдете максимално конкретни, за да може да ви се помогне. Пускайте LOG файл! Не случайно има специална тема за този файл. Помагайте на разработчиците, ако искате да ви се помогне и на вас. Всичко друго е неуважение към труда - типично по български.
Пример:
Цитат:Използвам добавката за Буслатком от хранилището на Мартин на андроид телевизора си, но има разминаване на картина и звук. Коди 18.2.
Не съм прочел други теми по този въпрос, защото ме мързи. Може ли някой да помогне....
Нарочно слагам цитат, защото това със сигурност го има някъде в пространството под една или друга форма.
(08-06-2019, 13:17)ZZlatev написа: Когато най-използваните теми са от рода "как да гледаме 360p за без пари", тогава и модератор не може да  помогне. Няма нищо по силно от група българи, които искат да гледат на аванта на големите си, модерни телевизори.
.....

Право в целта, "как да гледаме без пари" трябва да е мотото на този форум, всичко друго е малко изключение защото то се движи от една шепа хора които създават нещо полезно за тях или отстрелват свободното си време от което искат да се възползват всички, дори и тези с нулева Интернет грамотност, за тяь Интернет свършва с щракане по клавиатурата във Фейса и някакъв форум където вички са длъжни да им сдъвчат определена материя и да им я "повърнат" в готов вид готов за консумация.

Наздраве Златев.


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
Information Хранилище за добавки на Majide Majide 20 22,771 27-03-2024, 16:39
Последна публикация: Majide
Information Хранилище за БГ добавки kodi_dev 172 432,172 30-11-2023, 20:04
Последна публикация: Majide

Отваряне на: