Публикации: 1,621
Теми: 18
Член от: Nov 2015
(30-12-2020, 22:07)chitalov написа: Да очакваме ли поддръжка на Kodi 19 или си е много работа ?
Да сме живи и здрави, някой ден, към лятото, може и да преработя добавките. Работата не е малко, а и добавките също За сега си карайте на Коди 18.х, пък като има раздвижване за Коди 19.х, ще пиша
Самата Елементум добавка, доколкото знам, вече работи на Коди 19, следователно и Burst добавките към нея трябва да работят, но не съм ги тествал, та не мога да гарантирам.
Публикации: 29
Теми: 2
Член от: Feb 2018
Здравейте,
Пробвах с предните версии на elemntum и burstbg и търсенето в zamunda си работи, явно нещо в комбинацията между двете при мен не работи
Публикации: 9
Теми: 1
Член от: Dec 2018
Здравейте, може ли да попитам защо в КОДИ МАТРИХ не виждам повечето адони ?
(04-01-2021, 00:28)djivanp написа: Здравейте, може ли да попитам защо в КОДИ МАТРИХ не виждам повечето адони ?
Два поста по-горе е писано по темата, а иначе най-кратко казано, Коди 19 не поддържа вече Python 2.x, а работи само с Python 3.x, а всички добавки досега са писани на Python 2.x. И пак да се върнем да двата поста по-горе, там пише и евентуално, кога някои от добавките ще бъдат пренаписани за да работят с Коди 19. За сега ползвайте само Коди 18.x, иначе оставате без добавки
Публикации: 9
Теми: 1
Член от: Dec 2018
(04-01-2021, 01:08)martinstz написа: (04-01-2021, 00:28)djivanp написа: Здравейте, може ли да попитам защо в КОДИ МАТРИХ не виждам повечето адони ?
Два поста по-горе е писано по темата, а иначе най-кратко казано, Коди 19 не поддържа вече Python 2.x, а работи само с Python 3.x, а всички добавки досега са писани на Python 2.x. И пак да се върнем да двата поста по-горе, там пише и евентуално, кога някои от добавките ще бъдат пренаписани за да работят с Коди 19. За сега ползвайте само Коди 18.x, иначе оставате без добавки Благодаря Ви !
Добавил съм в репото добавката за субтитри a4kSubtitles, чрез която могат да се търсят субтитри едновременно в Addic7ed, OpenSubtitles, BSPlayer, Podnadpisi и SubScene. Мисля че е добра алтернатива на останалите добавки. Работи доста добре и бързо.
Публикации: 3
Теми: 0
Член от: Jan 2021
Привет. След инсталиране на репото от zip не се показва в добавки. Намирам Mar33 в инсталираните но Стартиране не е активно. Имат ели идея как да го подкарам?
Публикации: 1,355
Теми: 59
Член от: Oct 2015
Защото не е добавка. От хранилището можеш да инсталираш добавки, него не можеш да го стартираш.
Инсталиране от хранилище > Mar33 > избираш си категория и следователно коя добавка искаш да инсталираш.
Публикации: 3
Теми: 0
Член от: Jan 2021
(28-01-2021, 13:58)ZZlatev написа: Защото не е добавка. От хранилището можеш да инсталираш добавки, него не можеш да го стартираш.
Инсталиране от хранилище > Mar33 > избираш си категория и следователно коя добавка искаш да инсталираш.
Благодаря.
Към добавките за Арена, Замунда и Зелка съм добавил да се извлича IMDB ID, за да може да се ползва и за тях добавката за субтитри - a4kSubtitles, която работи с него.
|