Публикации: 29
Теми: 2
Член от: Feb 2018
19-12-2019, 11:45
(Последна редакция: Преди 19-12-2019, 11:52 от EmanResu.)
Здравей Majide,
значи проблема е при мен. Ще пробвам тогава с CoreELEC. Да се надяваме че ще се справя.
Интересно как се е счупило. До онзи ден работеше без какъвто и да е проблем повече от 6 месеца.
Явно андроид+Kodi не работи както трябва
Благодаря отново
Благодаря на всички,
ще пробвам с нов firmware или преинсталация на Коди
Поздрави и весели празници
Публикации: 1,435
Теми: 49
Член от: Nov 2015
BTW какво се случва с оригиналното приложение на HBO, то работи ли (ако още не си преинсталирал firmware) ? От къде инсталираш коди? Опитай с това което ти предлага kodi.tv (32 битовото), a не това от магазина на Гугъл.
Андроид е от сектата на Линукс, не му се ядосвай много той ти дава повече възможности и вече е доста добре обработен
За масовият потребител Андроид определено е по-удобен (разбираем) лесно се инсталират приложенията в него, а и диктаторите в тази област го предпочитат. Тази тема не е за тук. Представям си ако на жена ми някой и предложи телефон или компютър с OS различна от Apple каква ще бъде нейната реакция
Всичко е въпрос на вкус.
Коди е инсталирано от kodi.tv - до сега работеше без проблем
А оригиналното HBO GO си работи ама то е толкова куцо за работа без мишка че нямам думи
Значи бокса ти няма проблеми с поддръжка на DRM в Андроид. Върни го на фабричните му настройки и започни всичко от начало.
Публикации: 1
Теми: 0
Член от: Jan 2018
Имам същият проблем с логването с НЕТ1 акаунт. Има ли някакво решение на проблема?
Открих къде е проблема
Проблема е в Kodi 18.5, с 18.4 работи идеално но ъпдейтне ли се до 18.5 спира
Явно 18.5 има проблем с DRM