Оценете темата:
  • 3 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HBO GO Bulgaria (СПРЯНА)
Най вероятно проблема е същия като при мен аз също съм на Windows. моите логове са по нагоре и не намира някакви ключове
log file https://pastebin.com/mi3MnxaF
Цитат:DEBUG: AddOnLog: InputStream Adaptive: found inputstream.adaptive.license_data: [not shown]
DEBUG: AddOnLog: InputStream Adaptive: found inputstream.adaptive.license_key: [not shown]
DEBUG: AddOnLog: InputStream Adaptive: found inputstream.adaptive.license_type: com.widevine.alpha
DEBUG: AddOnLog: InputStream Adaptive: found inputstream.adaptive.manifest_type: ism
DEBUG: AddOnLog: InputStream Adaptive: Found decrypter: C:\Program Files\Kodi\addons\inputstream.adaptive\ssd_wv.dll
DEBUG: AddOnLog: InputStream Adaptive: Effective URL https://edgecastcdnsecure.hbogo.eu/3c192...m/Manifest
AddOnLog: InputStream Adaptive: Download https://edgecastcdnsecure.hbogo.eu/3c192...m/Manifest finished
INFO: AddOnLog: InputStream Adaptive: Successfully parsed .mpd file. #Streams: 4 Download speed: 0.0000 Bytes/s
DEBUG: Curl:Big Grinebug - TEXT: Connection #0 to host lic.drmtoday.com left intact
ERROR: AddOnLog: InputStream Adaptive: License update not successful (no keys)
ERROR: AddOnLog: InputStream Adaptive: Initialize failed (SingleSampleDecrypter)
DEBUG: AddOnLog: InputStream Adaptive: Session::~Session()
ERROR: CVideoPlayer::OpenInputStream - error opening [https://edgecastcdnsecure.hbogo.eu/3c192...m/Manifest]
NOTICE: CVideoPlayer::OnExit()
DEBUG: SECTION:UnloadDll(C:\Program Files\Kodi\addons\inputstream.adaptive\inputstream.adaptive.dll)
INFO: ADDON: Dll Destroyed - InputStream Adaptive
Боя се, че проблема е в това, че InputStream Adaptive не подновява лиценза (въпросните липсващи ключове) след началото на възпроизвеждането. Това води до нарушаване на DRM веригата на доверие и възпроизвеждането на медията се прекратява. Най-интересното е, ако проблема е в самия HBO addon, защо той работи при други потребители, а при вас не? Ако проблема е в InputStream Adaptive addon-а, въпроса остава същият: защо при някои потребители работи нормално? В началото всичко започва нормално: логвате се успешно в услугата, избирате си медия/заглавие и получавате адреса на ISM манифеста, генерирате успешно лиценза и т.н. След заявката към https://lic.drmtoday.com/license-proxy-widevine/cenc/ нещо става и е в обхвата на InputStream Adaptive, защото той вече е поел "щафетата" от HBO GO плъгина. Може проблема да е във Widevine или InputStream Adaptive, а може и да използвате комбинация от несъвместими Widevine и InputStream Adaptive (единия много нов, а другият много стар). Засега това са догадки, но надявам се, ще намерим някакво решение. Междувременно ще пусна ъпдейт в края на седмицата, който превключва плъгина към актуалното API на услугата.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
факт е че и при двамата проблема е идентичен. Аз лично пробвах с 32бит и 64бит на коди 18 както и с 4 5 различни версии на библиотеката, както и за нея 32бит и 64. пробвах и с библиотека от последната версия на хром от линковете по горе, както и от питон файла качен на предишната страница. Пробвах преди 2 дни да стартирам xubuntu live инсталирах коди найти последното за тогава както и последната версия на адона заедно със доста версии на библиотеката. Резултата беше сущия със същата грешка. Може би проблема се корени новите версии на коди. Аз не съм пробвал със стари. някой про който работи дори и под линукс ако може да обнови до най новата версия за да видим там дали ще има проблем.

Бих искал да питам има ли начин да тръгне на вер. 17.6 за Windows защото минах на стабилна поради факта че някой адони не ми работеха коректно на 18. Интеррсува ме input.adaptive адона да се ъпдейтне до правилната.
Аз съм с последното Kodi 18 Nightly от днес, със Inputstream Adaptive 2.1.13 инсталирани под Ubuntu Mate 17.10. С по-стари версии също не съм имал проблеми от вида "no keys".
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Новата версия на inputstream.adaptive е 2.1.15 ако не сте забелязали с новите версии на коди
еми нямам обяснение, ако има как да качите някъде папката на коди на датата естествено като махнете пароли ще съм благодарен
Добър вечер. Имам следния проблем с HBO GO под Андроид 7.1.2 на Коди 18 говора се губи при пускане на филм,но ако превърта напред филма тръгва пак за 5 или 10 секунди и се губи отново."InputStream Adaptive -2.1.13". е версията ако е важно.
Искам да уточня, че не съм ясновидец и без лог файл само такъв индивид може да ти даде отговор, но предполагам, че имаш проблем с Интернета ако той е добре графиката трябва да е линейна погледни А1 от моят телефон през http://www.speedtest.net .

 [Изображение: screenshot_15.png]

BTW защо на дебила Topper се ревърсват негативните оценявания които той получава, ако когато той дава такива те си стоят? Нещо намирисва на наши и ваши Smile  или е стимулиране на доказано неграмотните хора от форума?
paco112, след като си с Лея, ъпдейтни до последната nightly версия (която е с inputstream-adaptive 2.2.24 или вече по-нова) и опитай отново, дали ще има промяна.

П.С: Към края на лятото се очаква Коди 18 да премине от алфа в първа бета версия.

shantros, потребителя Topper за когото говориш не е от екипа на форума, нито разработчик, нито модератор, нито "наш човек", нито "не-наш човек". С него, с теб и с всички останали се отнасяме професионално - по един и същи начин. Ако считаш, че към теб се отнасят с някакво предубеждение, може би трябва да помислиш как да изградиш по-добра репутация, за да получаваш и ти респект, уважение, благодарност и повече лайкове.
[Изображение: notrobosmall.jpg]


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Приставка Теленет (СПРЯНА) ByJohnie 1 3,502 18-08-2022, 02:15
Последна публикация: zeraniex
  VOYO Bulgaria stani_mi 7 10,302 18-04-2022, 13:13
Последна публикация: yanku
  FILMBOX LIVE Bulgaria (СПРЯНА) Majide 1 7,435 24-04-2021, 18:34
Последна публикация: Majide
  BRIGADA (СПРЯНА) Majide 48 71,709 03-03-2021, 20:08
Последна публикация: Majide
  DRAMAFEVER (СПРЯНА) Majide 86 109,086 18-03-2020, 11:57
Последна публикация: Majide

Отваряне на: