Оценете темата:
  • 7 гласа - средно 4.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Хранилище за БГ добавки
#41
Кодито ми е на андроид бокс,нямам никакви защитни стени,да пробвах и ръчно да ги инсталирам и и пак се провалят, успях от хранилището да инсталирам бригада ,VIKI,1Channel,останалите се провалят,субтитрите не успях от хранилището а от SuperRepo ,работят но не се обновяват и се провалят,затва питам да знам защото при 15.2 нямах никви проблеми с добавките, но взе нещо да ми забива понякога,да ми губи гласа и да крашва версията като гледам тиви.Само къде съм разрешил remote control да го управлявам през Yatse,нов инстал на тая версия и тоя проблем с хранилището, дайте идеи.
Отговори
#42
Ако не е проблем, покажи един лог файл, записващ момента на теглене на добавки или краш, за да преценим адекватно какво може да става.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#43
Върнах си старата версия на Коди 15.2 и се оправиха нещата с хранилището и добавките.
Отговори
#44
Здравейте!
Поздрави за чудесния форум и честита нова регистрация и първи пост от мен.

Моля да потвърдите, когато алтернативният метод за добавяне на хранилището, работи за 16.1 (AndroidTV). В момента и при мен  http://kodi1.github.io/ ,  https://offshoregit.com/kodibg/repo/ , https://offshoregit.com/harrygg/bgrepo/ се виждат като празни и се налага дa работя ръчно Smile .
Благодаря!
Отговори
#45
Здравейте,

От около месец се запознах с Коди. На един ЛапТоп добавих хранилището http://kodi1.github.io/ и от там си сложих Free BG TVs и част от приставките, които са там. Сега при опит да повторя тази инсталация на друг лаптоп след като добавя хранилището в него има само приставките на Majide (4 или 5) и няма нищо друго - нито аддони нито програми. Имам проблем също така и със СуперРепо - инсталирам го чрез файл менаджера, но когато се опитам да влезна в него ми дава съобщение, че няма връзка с хранилището. Може би двата проблема са свърза. Помислих че проблема може да е в нета, но в същото време на другия лаптоп всичко върви нормално. И двата са с Windows 10, Kodi 16.1, един и същ интернет и т.н. Единствената разлика за която аз се сещам е това, че този на който не става е 32 бит, а другият на който всичко е нормално е 64 бит.
Ще съм благодарен ако някой ме насочи към нещо.
Отговори
#46
Към лога да те насочим, освен.
Качи някъде лога и дай връзка тук да го разледаме, други всички варианти са гадаене.
Отговори
#47
https://drive.google.com/open?id=0B0ck5k...ldyZklzb2c

Тук е лог-файла.
Отговори
#48
Наред ли са ти датата и часа ?
Отговори
#49
Наред са, да. И на двата лап-топа съм задал автоматично сверяване на дата и час от сървърите на windows. Не виждам някакъв проблем там.
Отговори
#50
Здравейте,отдавна не бях писал, но се радвам да помогна.Махаш Супер репото защото има добавки които са в конфликт към настоящия момент с тези от http://kodi1.github.io/ и пробвай при мен стана.
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
Information Хранилище за добавки на Majide Majide 20 22,775 27-03-2024, 16:39
Последна публикация: Majide
Information Хранилище за добавки на Мартин martinstz 1,543 1,900,333 20-01-2024, 21:28
Последна публикация: martinstz

Отваряне на: