Публикации: 67
Теми: 0
Член от: Nov 2015
Кодито ми е на андроид бокс,нямам никакви защитни стени,да пробвах и ръчно да ги инсталирам и и пак се провалят, успях от хранилището да инсталирам бригада ,VIKI,1Channel,останалите се провалят,субтитрите не успях от хранилището а от SuperRepo ,работят но не се обновяват и се провалят,затва питам да знам защото при 15.2 нямах никви проблеми с добавките, но взе нещо да ми забива понякога,да ми губи гласа и да крашва версията като гледам тиви.Само къде съм разрешил remote control да го управлявам през Yatse,нов инстал на тая версия и тоя проблем с хранилището, дайте идеи.
Публикации: 2,025
Теми: 130
Член от: Oct 2015
Ако не е проблем, покажи един лог файл, записващ момента на теглене на добавки или краш, за да преценим адекватно какво може да става.
Публикации: 67
Член от: Nov 2015
Върнах си старата версия на Коди 15.2 и се оправиха нещата с хранилището и добавките.
Публикации: 853
Теми: 10
Член от: Jan 2016
Към лога да те насочим, освен.
Качи някъде лога и дай връзка тук да го разледаме, други всички варианти са гадаене.
Публикации: 79
Член от: Dec 2015
Наред ли са ти датата и часа ?
Публикации: 4
Член от: Dec 2016
Наред са, да. И на двата лап-топа съм задал автоматично сверяване на дата и час от сървърите на windows. Не виждам някакъв проблем там.