Публикации: 1,435
Теми: 49
Член от: Nov 2015
(08-11-2016, 00:26)natrov написа: Има ли периодични прекъсвания в стрийма или при мен нещо се дъни?
Последно гледах в събота (когато видях, че проблема не е сериозен) и всичко беше добре, сега съм на работа и немога да проверя.
Публикации: 525
Теми: 11
На всички преди P ще върви
Публикации: 263
Теми: 13
Какво е ново в 0.0.2r версията?
| < Laziness is stupidity of the body, stupidity is laziness of the mind > |
| < Faulheit ist Dummheit des Körpers, Dummheit ist Faulheit des Geistes > |
Публикации: 263
Теми: 13
(08-11-2016, 01:25)натисни тукAlkatrazbg написа: Има един сайт github и във него когато някой прави нещо по определен проект се показва и разликата между старото и новото . Ще е много полезно да го посещавате и да следите какво става със добавката именно там. И fartdream ако беше си направил труда да цъкне именно на този сайт щеше да си отговори на 100% от въпросите за 1 минута, но той мързела не мори ми мъчи са казали старите хора. Форума с е форум ама не очаквайте някой да ви изнася лекции и да ви чертае схеми как да си преправите 1,2 или 3 реда код във някоя добавка защото вас ви мързи. Ако проумеете факта ,че и прекалените обяснения не са много удачни ще сте повечко толерантни.
Този сайт ли имаш в предвид
https://github.com/kodi1/plugin.program.bscfusion? Там никъде не видях разлика! Би ли ми дал точния линк с адреса?
Off-Topic
Прекръстете форума не на коди, а на bscfusion!!! Ще е по-удобно за много потребители! Тук за съжаление отдавна не се пише за коди, а само за Програмна добавка Bscfusion. Май найстина много хора си губят времето с този аддон или плугин....
Лека вечер на всички
| < Laziness is stupidity of the body, stupidity is laziness of the mind > |
| < Faulheit ist Dummheit des Körpers, Dummheit ist Faulheit des Geistes > |
Публикации: 525
Теми: 11
Ама я да се разбереме какво точно искате от нас ?
1. Пет човека да седим тука денонощно и да повтаряме като папагали на всеки един едно и също по 100 пъти докато го проумее ?
2. Да водим курсове по компютърна грамотност ?
3. Да пишем скриптове и добавки та всеки с 8-клас да може да гледа на муфта платени услуги ?
Хайде малко си напънете мозъците като искате да гледате на муфта и на каквото ви скимне в крайна сметка. Всички тука са на доброволни начала и като има тарикати и баровци с претенции да отидат във офиса на Булсатком и да си вземат бокса им . Това ,че сте си купили някоя Китайска кутийка от продавалника не означава непременно ,че някой трябва да се ангажира да ви прави кефа и да дебъгва скриптове и добавки всеки път щом някой си промени сайта и достъпа до услугата. Никой не каза едно благодаря а почнахте с претенциите.Над 15 корекции се направиха на този плъгин от както е създаден и се написа на 100 места как да се работи с него. Въпреки това все още има хора дето не знаят как да го ползват. Е не може да се угоди на всички в тоя живот. Който е малко от малко съобразителен ще се оправи а който не е ще си плати да му го направят и пак ще гледа.
Извинявайте за резкия пост ама почва да става леко дразнещо .
Лека вечер и от мен.