Публикации: 1,355
Теми: 59
Член от: Oct 2015
Ако си платиш само премиум пакета, ще можеш да гледаш и фюжъна чрез Коди. А коди можеш да го гледаш на устройствата, които имаш. Тоест, ще си гледаш Фюжъна на андроид бокс-а и стандартен + премиум от сателита без проблем. Ако искаш спортните си заплащаш таксата и те автоматично ти влизат в месечния абонамент и тях ще си гледаш. Най-хубавото е, че Коди върши работата, която тяхния фюжън приемник върши, но ти няма да плащаш, няма да подписваш договори и т.н
Публикации: 374
Теми: 17
Член от: Nov 2015
Добре де , и при мен спря през кодито , но през сайта им си гледам тв-тата. А съм от един IP адрес ?!? И това с регистрация на друг човек.
Публикации: 67
Теми: 0
Само да уточня още нещо,като си платя премиум пакета и гледам на коди на андроид бокса ми ще мога ли да гледам и на телефона ми пак на коди плеър?
Публикации: 525
Теми: 11
27-11-2015, 18:06
(Последна редакция: Преди 27-11-2015, 18:16 от Alkatrazbg.)
Просто казано 1 акаунт =1 устройство без значение от софтуера инсталиран на него. Когато се стартира добавката се праща заявка до сървъра на Булсат и ако там вече има регистрирано устроство заявката ти няма да се изпълни. Гледате само или на телефона или на телевизора или на таблета или на компютъра. Начина по който Булсат постъпиха е много добър защото това ще доведе до саморегулация (ще си смените паролатана акаунта) за да може да гледате само вие и да отрежете тези дето я ползват в момента.
Публикации: 374
Теми: 17
Туко що тествах едновременно през телефона и компа и работи! Компа и телефона през мобилната едновременно и пак работи при един регистриран сат приемник!
Публикации: 1,355
Теми: 59
Член от: Oct 2015
Да, и при мен работи на 3 устройва с 1 акаунт. 2 лаптопа и андроид бокс. Щеше да е хубаво, ако бяха наистина ограничили до 1 устройство на 1 платен акаунт. Като този акаунт, ако има 3 допълнителни пакета да можеш да гледаш и ИПТВ до + 3 устройства. Щеше много да свали трафика към сървъра им.
Публикации: 29
Теми: 1
Съжалявам, че споделих наблюденията си!
" Ако е тъпо, но работи значи не е тъпо "