Оценете темата:
  • 2 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TVBG PVR Backend
Това може да помогне за двойната заявка към стриймовете на доставчика. Още малко трябва да се изчака. Важното е, че се работи по PVR IPTV Simple client много активно за следващата версия и очакванията са големи.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
Имам въпрос относно подреждането на каналите в желан ред чрез файл order.txt. Като цяло работи, разбрах, че 7/8 HD трябва да се изписва като 7-8 HD, но не мога да се оправя с канали като MTV 80's и MTV 90's. Някой знае ли как трябва да се изпишат за да се разпознават, явно апострофа нещо бърка нещата.
Отговори
Пробвай с MTV 80\'s или в двойни кавички.
Отговори
(19-11-2020, 17:08)beatfan написа: Имам въпрос относно подреждането на каналите в желан ред чрез файл order.txt. Като цяло работи, разбрах, че 7/8 HD трябва да се изписва като 7-8 HD, но не мога да се оправя с канали като MTV 80's и MTV 90's. Някой знае ли как трябва да се изпишат за да се разпознават, явно апострофа нещо бърка нещата.
Провери как ти го изписва в плейлистата
Код:
.........\plugin.program.tvbgpvr.backend\playlist.m3u

и така го направи в order.txt .
Отговори
Благодаря за съветите, значи метода с наклонена черта и двойни кавички не сработи. Кодът в плейлистата е този: MTV%2090%E2%80%99s
Знам, че %20 e интервал, но как се интерпретира останалото? Директно копиран в този вид не работи в order.txt
Отговори
Здравейте, при КОДИ последна версия за Андроид отново изчезна EPG при стандартни настройки и източник: https://is.gd/tvbgepg. Някой има ли същия проблем?
Отговори
(11-01-2021, 11:33)sexyantonio написа: Здравейте, при КОДИ последна версия за Андроид отново изчезна EPG при стандартни настройки и източник: https://is.gd/tvbgepg. Някой има ли същия проблем?

Мда и при мене от няколко дни няма нищо. harry_gg преди беше писал, че като не си отваря лаптопа и листата не се генерира. Предполагам, че може да е това.
Отговори
Проблема не е при Хари! EPG-то му се генерира нормално всеки ден. И при мен нещо е бъзика от няколко дена и то при проби от няколко различни източника! Просто нищо не се появява и след няколко рестарта туко се покаже. Не мога да схвана къде е проблема!!!
Отговори
Здравейте,

Очаква ли се плъгина да работи с Коди 19? 
Телевизора взе че се ъпдейтна и сега не мога да гледам.

До колкото успях да видя, Коди-то се оплаква, че `script.module.garepobg` не се поддържа от тази версия.
Идея дали мога да направя нещо?

Благодаря,
Атанас
Отговори
(21-02-2021, 00:13)vlado написа: ...Телевизора взе че се ъпдейтна и сега не мога да гледам....Идея дали мога да направя нещо?...
 Вариант 1: Изчакайте седмица, две или дори един - два месеца, съответния програмист да обнови съответните компоненти. Това не е тривиална задача, както досега, защото се променя програмния език на който досега са правени тези програмни елементи и... ще отнеме известно време. Ако не искате да чакате, изберете...

Вариант 2:

 - Първо влезете в магазина за приложения и изключете автоматичните ъпдейти на Коди;
 - Деинсталирайте Коди (налага се, защото новата версия мигрира и вътрешните бази данни, които и да останат при даунгрейда няма да са съвместими с по-стара версия на медия центъра);
 - От адрес: https://mirrors.kodi.tv/releases/android/ изтеглете подходяща версия за вашия ТВ или ТВ бокс (избирайте внимателно според вида на процесора и разрядноста на системата 32<->64 битова);
 - Запишете изтегленият *.apk файл на флаш памет, включете я в устройството и инсталирайте ръчно тази версия на Коди, извън магазина за приложения. Ако сте спазили първото указание (да изключите ъпдейтите през магазина), вашата инсталация няма да се ъпгрейдва сама, без вашата намеса.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори


Отваряне на: