Оценете темата:
  • 2 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TVBG PVR Backend
@velqn можеш ли да покажеш снимки на настройките на Бекенда и ПВР-а? Е като махнеш МАС адреса!
Отговори
Колеги,

тръгна всичко, чух се с тиви.бг, оказа се, че MAC-а там ми бил с настройка за M3U, не за MAC, затова и TVBG pvr backend не можеше да генерира плейлистата, с код 401 от сървъра.

Смениха я при тях и тръгна за 1 минута, вчера какво ли не му правих, но ето това се оказа.

Сега с тази настройка на MAC, като MAC, няма да работи под stbemu, но не ми трябва там.
Отговори
Здравейте от днес ползвам tivibg. Подкарах всичко на Fire TV stick 4k, но около 10-тата минута всеки канал забива и спира. Струва ми се, че PVR Simple Client-a крашва. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?
Отговори
Здравей, може нещо друго да предизвиква краша. Хубаво би било да пуснеш LOG файл и евентуално тогава може да ти помогне.
Отговори
Изтеглих Perfect Player и нямам проблеми, но качеството на картината не е толкова добро. Утре ще се опитам да изкарам ЛОГ от Коди и да се разбере къде е проблема. Поразрових се повече, тъй като сега навлизам в тези води и ми се струва, че през Stbemu ще е най-добре.
Отговори
(05-05-2020, 23:05)stoyanov_ynwa написа: ...и ми се струва, че през Stbemu ще е най-добре.
Повечето хора мислят така конкретно за този оператор.
Отговори
(05-05-2020, 17:58)ZZlatev написа: Здравей, може нещо друго да предизвиква краша. Хубаво би било да пуснеш LOG файл и евентуално тогава може да ти помогне.


Ето LOG FILE от последния опит.  Huh
Отговори
За да гледаш тиви,бг на стбему ще трябва да си пререгистрираш мас адреса при съпорта /достъпа ще ти бъде като за сталкер портал!

хмм...
този стик много ме съмнява, че найстина е Fire TV Stick 4K! Според лога файла си на Aндроид 5.1.1 API level 22 под AFTT & Mali 450-MP.
Това ми прилича по-скоро на някакъв Андроид Stick 4К. Аз имам 3 различни амазон стика и проблеми досега никога не съм имал, но видеото и ревизията на процесора ми са различни. 

От къде си купил стика? Можеш ли да го ъпдейтнеш до Андроид 7.1.2? Каква ти е версията на Fire OS ?
| < Laziness is stupidity of the body, stupidity is laziness of the mind > |
| < Faulheit ist Dummheit des Körpers, Dummheit ist Faulheit des Geistes > |
Отговори
Най вероятно е със "Fire TV Stick 1/2nd"  , от пръчките само те са със Mali-450
Fire OS 5: Based on Android 5.1 (Lollipop, API level 22)
Отговори
Излиза, че съм със 2nd gen. Поръчах си го от ОЛХ преди година и половина някъде. Явно са се "объркали" в описанието малко там   Big Grin , пък и аз толкова съм гледал. Важното е, че не съм имал проблеми с него толкова време вече.  

По темата - деинсталирах Елементум добавката (помислих, че може да има нещо общо, тъй като точно при прекъсването на канала и Елементум прави нещо в бекграунда) и през Ares Wizard увеличих video cache size от 52мб на 58мб и Read Buffer Factor от 5 на 8. 

Засега 2 канала ги гледам по 30 минути без прекъсване. 

Искам и да попитам дали мога да направя нещо по повод video deinterlace (опцията не ми е активна в Коди)? Подозирам, че просто стика няма възможностите за допълнителни настройки.
Отговори


Отваряне на: