08-04-2020, 00:50
@velqn можеш ли да покажеш снимки на настройките на Бекенда и ПВР-а? Е като махнеш МАС адреса!
TVBG PVR Backend
|
08-04-2020, 00:50
@velqn можеш ли да покажеш снимки на настройките на Бекенда и ПВР-а? Е като махнеш МАС адреса!
08-04-2020, 11:27
Колеги,
тръгна всичко, чух се с тиви.бг, оказа се, че MAC-а там ми бил с настройка за M3U, не за MAC, затова и TVBG pvr backend не можеше да генерира плейлистата, с код 401 от сървъра. Смениха я при тях и тръгна за 1 минута, вчера какво ли не му правих, но ето това се оказа. Сега с тази настройка на MAC, като MAC, няма да работи под stbemu, но не ми трябва там.
05-05-2020, 17:31
Здравейте от днес ползвам tivibg. Подкарах всичко на Fire TV stick 4k, но около 10-тата минута всеки канал забива и спира. Струва ми се, че PVR Simple Client-a крашва. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?
05-05-2020, 17:58
Здравей, може нещо друго да предизвиква краша. Хубаво би било да пуснеш LOG файл и евентуално тогава може да ти помогне.
05-05-2020, 23:05
Изтеглих Perfect Player и нямам проблеми, но качеството на картината не е толкова добро. Утре ще се опитам да изкарам ЛОГ от Коди и да се разбере къде е проблема. Поразрових се повече, тъй като сега навлизам в тези води и ми се струва, че през Stbemu ще е най-добре.
05-05-2020, 23:22
06-05-2020, 01:40
(05-05-2020, 17:58)ZZlatev написа: Здравей, може нещо друго да предизвиква краша. Хубаво би било да пуснеш LOG файл и евентуално тогава може да ти помогне. Ето LOG FILE от последния опит.
06-05-2020, 06:37
За да гледаш тиви,бг на стбему ще трябва да си пререгистрираш мас адреса при съпорта /достъпа ще ти бъде като за сталкер портал!
хмм... този стик много ме съмнява, че найстина е Fire TV Stick 4K! Според лога файла си на Aндроид 5.1.1 API level 22 под AFTT & Mali 450-MP. Това ми прилича по-скоро на някакъв Андроид Stick 4К. Аз имам 3 различни амазон стика и проблеми досега никога не съм имал, но видеото и ревизията на процесора ми са различни. От къде си купил стика? Можеш ли да го ъпдейтнеш до Андроид 7.1.2? Каква ти е версията на Fire OS ?
| < Laziness is stupidity of the body, stupidity is laziness of the mind > |
| < Faulheit ist Dummheit des Körpers, Dummheit ist Faulheit des Geistes > |
Най вероятно е със "Fire TV Stick 1/2nd" , от пръчките само те са със Mali-450
Fire OS 5: Based on Android 5.1 (Lollipop, API level 22)
06-05-2020, 16:50
Излиза, че съм със 2nd gen. Поръчах си го от ОЛХ преди година и половина някъде. Явно са се "объркали" в описанието малко там , пък и аз толкова съм гледал. Важното е, че не съм имал проблеми с него толкова време вече.
По темата - деинсталирах Елементум добавката (помислих, че може да има нещо общо, тъй като точно при прекъсването на канала и Елементум прави нещо в бекграунда) и през Ares Wizard увеличих video cache size от 52мб на 58мб и Read Buffer Factor от 5 на 8. Засега 2 канала ги гледам по 30 минути без прекъсване. Искам и да попитам дали мога да направя нещо по повод video deinterlace (опцията не ми е активна в Коди)? Подозирам, че просто стика няма възможностите за допълнителни настройки. |
|