!!! ВАЖНО !!!
1) Във връзка с превенцията на зачестилите СПАМ теми във форума, паролите на всички потребители бяха автоматично инвалидизирани на 22 Май 2024 14:20 ч.. За да възстановите своята парола (и създадете нова), моля използвайте опцията за забравена парола тук.
2) Ако акаунта ви е "баннат", без да знаете защо, вероятно от ваше име са публикувани СПАМ съобщения.
Съжаляваме за причиненото неудобство. При проблеми с възстановяването на паролата или баннати акаунти, моля пишете на kodibg в гмаил.ком или във Фейсбук страницата на КодиБГ Форум тук
Проблем с Android tv box x92
|
10-03-2017, 11:10
Цитат: То било на лесно място, ама е трябвало да се поразровя.Ето това искаше да ти каже човека, ама ...
13-03-2017, 21:30
Аз пък съм на мнение, че ако човек не иска да помогне, по-добре да не пише.
@xbmcbg В някой чужди форуми, тези твои 5(пет) отговора ще бъдат санкционирани като "off topic" или направо "SPAM" Благодарение на Теб , тази тема се превърна в най-безценно изгубените ми две минути в този форум. След около десетина "отговора", накрая виждаш линк към друг форум с готово решение. Какво се получава в крайна сметка?? Авторът на темата, задава въпрос и после публикува и неговото решение, ама с помощ от друг форум. С две думи показва за какво служат форумите в днешно време и как се пише в тях. Благодаря на nasko079 че е споделил решение на още един проблем тук в този форум.
13-03-2017, 21:45
Всеки има свое мнение, аз стоя зад това което съм написал
Хора който нямат достатъчно свободно време обикновенно не се занимават с форуми, а направо отиват в библиотеката или търсят официална документация в интернет.
13-03-2017, 21:58
Разбира се, че всеки има свое мнение, но не там е проблемът. Големият проблем е, че ако всеки има като твоето мнение, дори и ти нямаше да посещаваш форума.
Не го приемай лично, защото нямам никакви лоши чувства и намерения към теб. Просто се ядосах на това, че тук се публикуват линкове на "конкурентни" форуми с готови решения. Можеше да му помогнеш на човека още с първия отговор и темата приключваше.
13-03-2017, 22:06
Той няма желание сам да си помогне (да напише 3 ключови думи в някоя интернет търсачка) ,защо тогава аз трябва да го прая вместо него и при това точно в момента с който му се е образувал сърбел.
Бях пределно ясен, че ако наистина не може да се справи ще му помогна, но след като се опита сам - според мен това е правилният подход. Какво ще кажеш за този хубавец ТУК и на него ли трябваше да седна да му напиша скрипта от който се нуждае за да продава с минимална загуба?
17-03-2017, 19:46
Здравейте! Сега виждам, че в темата ми е било писано още. Ами прав е b_ignatov, ако беше ми помогнал още в началото, темата щеше да приключи. Да, поставих линк за види xbmcbg, че има и други хора които са готови веднага да ти помогнат, а не да се правят на интересни и да пренебрегват моето притеснение (ще ти помогна, не днес, а утре и едва ли не, да ме поучават, че ако сега ми каже, следващият път, пак щял съм да питам и няма да го запомня, страшна работа...) Да, писах и в другия форум, защото като видях как започнаха да ми отговарят тука, помислих, че никой няма да ми отговори, съжалявам... така го усетих и така направих... Не всички хора са наясно с тези Android tv box, за първи път имам такова нещо, не ги разбирам нещата, помислих, че съм изтрил нещо и няма как да се оправи. Търсих и в интернет, не знам как точно съм го търсил, но не успях да намеря нищо, затова писах и тука, това е. Нищо лично към никой, ако съм обидил някой с нещо, моля за извинение.
|
|
Теми, които вероятно са свързани... | |||||
Тема: | Автор | Отговори: | Прегледи: | Последна публикация | |
Коди не работи на NOKIA android box 8010 | niki | 3 | 182 |
01-11-2024, 14:58 Последна публикация: Topper |
|
Проблем с възпроизвеждане в Elementum | djivanp | 1 | 338 |
16-09-2024, 15:53 Последна публикация: Majide |
|
Проблем с Коди | RAKCHO | 16 | 4,627 |
18-04-2024, 15:56 Последна публикация: rtk |