Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем с Android tv box x92
#11
(08-03-2017, 20:58)xbmcbg написа: Радвам се за теб, надявам се да разбереш, че интернет не е само форуми и фейсбук на български език  Idea

Да, аз пък още повече се радвам, аз отдавна съм разбрал това, просто ти не искаше да ми отговориш веднага, ама..  шарен свят..  все пак ти благодаря, че писа.
Отговори
#12
Цитат: То било на лесно място, ама е трябвало да се поразровя.
Ето това искаше да ти каже човека, ама ...
Отговори
#13
Аз пък съм на мнение, че ако човек не иска да помогне, по-добре да не пише.

@xbmcbg
В някой чужди форуми, тези твои 5(пет) отговора ще бъдат санкционирани като "off topic" или направо "SPAM"
Благодарение на Теб Smile, тази тема се превърна в най-безценно изгубените ми две минути в този форум.
След около десетина "отговора", накрая виждаш линк към друг форум с готово решение. Какво се получава в крайна сметка?? Авторът на темата, задава въпрос и после публикува и неговото решение, ама с помощ от друг форум. С две думи показва за какво служат форумите в днешно време и как се пише в тях.
Благодаря на nasko079 че е споделил решение на още един проблем тук в този форум.
Отговори
#14
Всеки има свое мнение, аз стоя зад това което съм написал  Idea
Хора който нямат достатъчно свободно време обикновенно не се занимават с форуми, а направо отиват в библиотеката или търсят официална документация в интернет.
Отговори
#15
Разбира се, че всеки има свое мнение, но не там е проблемът. Големият проблем е, че ако всеки има като твоето мнение, дори и ти нямаше да посещаваш форума.
Не го приемай лично, защото нямам никакви лоши чувства и намерения към теб. Просто се ядосах на това, че тук се публикуват линкове на "конкурентни" форуми с готови решения. Можеше да му помогнеш на човека още с първия отговор и темата приключваше.
Отговори
#16
Той няма желание сам да си помогне (да напише 3 ключови думи в някоя интернет търсачка) ,защо тогава аз трябва да го прая вместо него и при това точно в момента с който му се е образувал сърбел.
Бях пределно ясен, че ако наистина не може да се справи ще му помогна, но след като се опита сам - според мен това е правилният подход.
Какво ще кажеш за този хубавец ТУК и на него ли трябваше да седна да му напиша скрипта от който се нуждае за да продава с минимална загуба?
Отговори
#17
Здравейте! Сега виждам, че в темата ми е било писано още. Ами прав е b_ignatov, ако беше ми помогнал още в началото, темата щеше да приключи. Да, поставих линк за види xbmcbg, че има и други хора които са готови веднага да ти помогнат, а не да се правят на интересни и да пренебрегват моето притеснение (ще ти помогна, не днес, а утре и едва ли не, да ме поучават, че ако сега ми каже, следващият път, пак щял съм да питам и няма да го запомня, страшна работа...) Да, писах и в другия форум, защото като видях как започнаха да ми отговарят тука, помислих, че никой няма да ми отговори, съжалявам... така го усетих и така направих... Не всички хора са наясно с тези Android tv box, за първи път имам такова нещо, не ги разбирам нещата, помислих, че съм изтрил нещо и няма как да се оправи. Търсих и в интернет, не знам как точно съм го търсил, но не успях да намеря нищо, затова писах и тука, това е. Нищо лично към никой, ако съм обидил някой с нещо, моля за извинение.
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
Wink Проблем с Kodi за AppleTV undeath 4 1,116 29-02-2024, 05:07
Последна публикация: sarika78
  Проблем с субтитри kaneto007 3 342 21-02-2024, 17:21
Последна публикация: martinstz
  Проблем с Коди RAKCHO 11 890 19-02-2024, 21:08
Последна публикация: Majide
  Проблем с мрежата за интернет ROBERT 9 3,625 12-01-2024, 18:18
Последна публикация: sarika78
  Проблем с Kodi и Zamunda Kose 1 548 19-12-2023, 16:34
Последна публикация: martinstz

Отваряне на: