Оценете темата:
  • 8 гласа - средно 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА)
Аз разбирам всичко това но защо булсатком не направи официален адон, щом са направили приложение защо не направят адон. Смятам че няма да им е трудно
Отговори
Вероятно защото Коди е синоним на пиратство и не искат да имат нищо общо или да поощтряват използването му.
Отговори
Те не знам какво точно искат, имат си "отдел за борба с потребителя"
https://kodibg.org/forum/thread-431-post...ml#pid7632
Отговори
Аз написах писмо до изпълнителния директор на Булсатком по отношение на този въпрос с гледането на Булсатком през kodi, ако искате и имате желание това да се случи моля направете това. Достъп до имейлите има тук в този сайт. Не казвам, че това би се случило, или би иало мякакво развитие, но поне нека всички поне да направим някакъв опит.
Отговори
(07-05-2017, 01:34)zdravko7761 написа: .... Каквато и добавка да направите за коди Булсата никога няма да работи добре. ....
Това не е вярно, тези от Вас който гледат Булсат с коди + тунер нямат никакви проблеми и нямат нужда от специална добавка за Булсат. Качеството на каналите е в пъти по-добро - SD каналите са около 4-5 Мбпс, а малкото HD канали 12-15 Мбпс, не чакайте всичко на тепсия защото едва ли някой ще ви го сервира повече сготвено и готово за консумация.
Отговори
Добра идея, но освен Коди идва и тунер, сателитно оборудване, дрън дрън.....но къде отиде удобството на ИПТВ?
А тогава каква е разликата с Fusion бокса?
Отговори
В TVheadend-a на коди имаш "готова" IPTV за домашна консумация, а смисъла на Fusion e да притежаваш Fusion box. Не бъркайте понятията IPTV с ниска резолюция предназначена за мобилни телефони и OTT за стационарно фиксирани операторски декодери.
Отговори
Всичко си дойде на място със Самсунг.
Благодаря!
Отговори
(07-05-2017, 01:34)zdravko7761 написа: Вижте не се занимавайте с глупости и нелепи писаници. Каквато и добавка да направите за коди Булсата никога няма да работи добре. Не че съм голям специалист, не че съм лош пророк, но до такъв извод сам за себе си стигнах. Мислех си, че като стана абонат това ще реши проблема. Отговора е не! Направих регистрация пуснах го през коди и започнаха ядовете. Преди не бях абонат и пак имах същите проблеми. Мислех си че проблема е в нета, но не. Проблема е че трябва да се плаща. Виждам мнения най-различни интернета е бил проблема ограничаван от доставчиците на телевизии, направи си сървър за tvheadents, инсталирай предишна добавка, не ползвай най-новата, по-старата версия на коди и т.н.т., но отговора е един. Интрнета не е виновен, не е виновно коди, а просто станете абонати на булсатком и ползвайте оригиналното устройство fusion. Няма да имате никакви ама никакви проблеми дори и да го пуснете да работи през wi-fi. За видео, за видео стрийминг, музика и друго коди е добро но за тв не. Не и докато булсатком не направят нещо по този въпрос. Не че не може да се направи но помислете струва ли си за. Аз мисля, че не!

АКО,БУЛСАТ БЪДАТ ТАКА ДОБРИ ДА СЪЗДАДАТ ОФИЦИАЛНА ДОБАВКА ЗА КОДИ ВЪПРОСЪТ ЩЕ БЪДЕ РЕШЕН ОКОНЧАТЕЛНО И НАПЪЛНО! МИСЛЯ,ЧЕ Е В ИНТЕРЕС НА ТЕХНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ И ОТТАМ В ТЕХЕН ИНТЕРЕС ДА ГО НАПРАВЯТ! АЗ СЪМ АБОНАТ НА БУЛСАТКОМ ПЛАЩАМ СИ И НЕ ВИЖДАМ ЛОГИКАТА ДА ИЗПОЛЗВАМ ТЯХНОТО УСТРОЙСТВО! УТРЕ ПО ТЯХНАТА ЛОГИКА,ЩЕ ПОЧНАТ ДА ОПРЕДЕЛЯТ И НА
КАКЪВ ТЕЛЕВИЗОР ДА ПОЛЗВАМ ТЯХНАТА УСЛУГА И КАКВА БИРА ДА ПИЯ ДОКАТО ГЛЕДАМ ТЕХНИТЕ ПРОГРАМИ!
Отговори
Това го напиши на тях, а не тук. Majide ви е дал перфектни насоки  Idea
Много ми е интересно защо никой не поставя така въпроса и за другите повече от 100 български оператори, или към Нетфлекс, Амазон ....?
На мен лично не ми е известен нито един професионален ТВ оператор който да е легален, не играе по ръба на закона да предлага своята услуга през отворена платформа, но ще бъда радостен ако някой ми покаже такъв, не само в България, а навсякъде по света.   Big Grin 


Защо не направи това искане към Булсат преди 4 години когато също имаше коди, но този форум не съществуваше, а българските коди девелопери не бяха така популярни и ти със сигурност не знаеше какво е това коди, бъдете реални в своите искания.
Преди стабилното навлизане на DRM в коди искането ти не е реално.
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  plugin.service.bscfusion - версия "Q" olymp 142 205,178 14-08-2020, 23:45
Последна публикация: Topper
  plugin.video.bscfusion xbmcbg 16 32,057 26-06-2017, 18:48
Последна публикация: taraponty
  plugin.service.bscfusion - версия "Р" pepo 235 377,156 01-04-2017, 23:28
Последна публикация: ZZlatev
  Bscfusion (СПРЯНА) Matrata 1,058 1,673,522 18-01-2017, 17:35
Последна публикация: thedeamon
  offtopic - plugin.service.bscfusion - версия "Р" xbmcbg 15 24,088 31-10-2016, 16:16
Последна публикация: xbmcbg

Отваряне на: