Оценете темата:
  • 1 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Хардуер?
Аз не съм съгласен, че има стабилен libreelec за S912. Има още много, което да се желае. Даже меко казано.
Отговори
И като няма стабилен libreelec дайте да се ограничим със стар хардуер .Ми като искате линукс си вземете бокс със интелски процесор и чипсет и слагайте на воля. Ако е за едното пикливо Коди и телевизия си взимате андроид сателитен приемник със Ci+ slot и 2 тунера и зяпате и кабелна и ефирна и сателитна телевизия до посиняване. Шервате си през приемника където и каквото искате без проблем. Повечето листи за Коди стават и за линукс и за андроид сателитните приемници без проблем.
Отговори
Стария хардуер ще окаже влияние впоследствие. Сега няма да има проблеми според мен. А конкретно за libreelec, предпочитам всичко да ми е на едно - и плеъра, и сървъра. При положение, че съм нямал проблеми...
Отговори
(02-08-2017, 02:54)ZZlatev написа: Аз не съм съгласен, че има стабилен libreelec за S912. Има още много, което да се желае. Даже меко казано.
Аз също не съм казал такова нещо, всеки може да прочете и сам да вземе вярното за него решение.
Ако трябва да избирам сега отново бих се насочил към NVIDIA SHIELD, притежавам го от 2 години. Винаги е на ниво с безупречна поддръжка на софтуера от производителят му.
Отговори
Аз просто изказах мнение на базата, която имам с китаеца.
Отговори
Хайде сега и аз да изкажа мнение Smile
Притежавам същото устройство с 2гб памет и мога да кажа, че за парите си няма аналог.Работи прекрасно с Либре Елек и не съм го рестартирал от 4-5 месеца.Ползвам го като сървърче за WebGrab и Рестриимър за ТВ.Съветвам колегата ако ще взима такова устройство въобще да не му пуска Андроида.Качваш едно стабилно либре и направо лети.Андроидът му е бъгав.Ако все пак ще ползваш Андроид си вземи нещо с Amlogic 912.Ако решиш Либреелек се мятай именно на това устройство,което излиза около 50-60лв
Не се лъжи само,че има стабилна версия на Либреелек за Amlogic 912

Нали за това става въпрос??

[Изображение: 20170802_211843.jpg]
Отговори
Да, точно за това устройство става дума. Благодаря за информацията. Най-вероятно него ще взема. Само последно се двоумя между него и Mini M8S II. По параметри са почти еднакви, единствената разлика намирам в това, че Mini M8S II има Bluetooth (който не знам дали ще ми е нужен за нещо).
Отговори
За слушалки ще ти е нужен Smile
Аз имам и Mini M8S II и не мога да се оплача от Андроида му. Да, налага се понякога и рестарт, но едно приложение за чистене на фоновите програми върши прекрасна работа.
Отговори
Mini M8S II определено е по-добрият избор.
Отговори
И прясно прясно къстъм имидж:

https://cloud.mail.ru/public/FcTf/aJJzs7gpE

Цитат:- Заменён bootloader.img и файл пульта.
- В папке preinstall заменено: ES Проводник > ES Проводник версии 3 (последняя версия без рекламы), YouTube > YouTube для Android TV 1.3.11, Kodi 17.0 удалена.
- Встроено TWRP.
- Идентификаторы заменены на Xiaomi MIBOX3, чтобы в YouTube для Android TV была поддержка 1080p60.
- Удалена программа UgoosUpdateService.
- В Generic.kl кнопка ENTER заменена на DPAD_CENTER (для корректной работы центральной кнопки на пультах с USB-ресивером).
- Отключён шумодав.
- Добавлена поддержка init.d.

Bluetooth в этой прошивке не работает. Если вам нужен Bluetooth, то используйте порты прошивки от Minix Neo U1 (FW013).
Отговори


Отваряне на: