Оценете темата:
  • 1 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Хардуер?
#91
Здравейте, предстои ми да си купувам Android TV Box. Моля за съвети, да препоръчате, някой който се справя с гледане на филми, през KODI и PLEX, интернет радио. В общи линии ще се използва за медиен център - филми, музика, радио.

бюджет около 50-70$  от китайски сайтове.

Благодаря Ви предварително

Мисля си за
1. z68 tv box,
2. Beelink MINI MXIII II TV Box Amlogic S905X Quad Core  - 2G + 16G BLACK - EU PLUG

Приемам съвети и за други
Отговори
#92
Beelink-а няма да съжаляваш. Аз си взех с по-новия процесор и съжалявам само, защото не мога да му сложа работещ LibreELEC. Иначе е много добър. Аз го взех за 90лв намален беше тогава. Няма проблем с възпроизвеждането на 4k филми. Общо взето си заслужава парите. Само air mouse-a му куца, ама то тва май на доста китайци е така. Има решение за тва...
Отговори
#93
Съгласен съм за Beelink-a
Освен това съм взимал на познати:
http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_339984.html
http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_334004.html
Като че ли ми по-хареса MXIII-G
Отговори
#94
Благодаря.
Поръчах си Beelink MINI MXIII II TV Box Amlogic S905X Quad Core - 2G + 16G, от GB склад - да видим, какво и кога ще дойде. Моля за разяснение по въпроса с AIR mouse, че си поръчах и нея
от тук https://www.aliexpress.com/item/Original...0.0.sTIsvw

Ако не става да отказвам поръчката Smile
Отговори
#95
Аз също ползвам MXIII-G S812  и съм доволен. Недостатък е, че не поддържа хардуерно HEVC, 10-bit. Ако сега избирам, пак бих си взел такъв, но с Amlogic S912, който няма проблем с HEVC.

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_339984.html
Отговори
#96
Извинявам се за лаишкия въпрос, но в крайна сметка ще гледам ли , ще има ли проблеми? Като не се подържа хардуерно, не се ли гледа? или ?
Отговори
#97
Ако ще използваш андроида, по-добре си вземи S912 и няма да имаш проблем с HEVC. Проблемът при него е, че няма стабилна версия на LibreELEC. Не се знае дали ще има изобщо, така че ако ще взимате S912 имайте го предвид тва.
Air mouse-а ти е OK.

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/p...html?wid=3
Отговори
#98
За мен еднозначно това е дистанционното:
http://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_68068.html
За по-големи удобства (лигавене):
http://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_272548.html
Отговори
#99
В крайна сметка, съм поръчал Beelink MiniMXIII с чипа Amlogic S905 т.е. това от 2016г, недоглждане ама какво да се прави - каквото такова. Така и така е за подарък на родителите/тъста и тъщата Cool /, предполагам няма да усетят разликата Smile.
Благодаря Ви за отделеното време, и съвети. Следващото ще почета повече и ще питам повече. Последно, къде да търся за софт, фирмуер и други подробности за устройството?
Поздрави от к.к. Албена Big Grin
Отговори
Здрасти колега!
Само и аз да допълня, че си направил добър избор с Amlogic 905,а не 905H или 912.При 905H има някой бъгове, които все още не са отстранени и въобще не се знае дали ще бъдат. За 912 не говорим въобще..... там все още няма стабилна версия на Libreelec. Всичко това се отнася в случай, че ползваш Libreelec, а не стоковия Android. Така, че като дойде кутийката пиши и ще ти кажем какви са вариантите.
Отговори


Отваряне на: