Публикации: 11
Теми: 0
Член от: May 2017
Здравейте, предстои ми да си купувам Android TV Box. Моля за съвети, да препоръчате, някой който се справя с гледане на филми, през KODI и PLEX, интернет радио. В общи линии ще се използва за медиен център - филми, музика, радио.
бюджет около 50-70$ от китайски сайтове.
Благодаря Ви предварително
Мисля си за
1. z68 tv box,
2. Beelink MINI MXIII II TV Box Amlogic S905X Quad Core - 2G + 16G BLACK - EU PLUG
Приемам съвети и за други
Публикации: 1,355
Теми: 59
Член от: Oct 2015
Beelink-а няма да съжаляваш. Аз си взех с по-новия процесор и съжалявам само, защото не мога да му сложа работещ LibreELEC. Иначе е много добър. Аз го взех за 90лв намален беше тогава. Няма проблем с възпроизвеждането на 4k филми. Общо взето си заслужава парите. Само air mouse-a му куца, ама то тва май на доста китайци е така. Има решение за тва...
Публикации: 11
Теми: 0
Член от: May 2017
Извинявам се за лаишкия въпрос, но в крайна сметка ще гледам ли , ще има ли проблеми? Като не се подържа хардуерно, не се ли гледа? или ?
Публикации: 424
Теми: 8
Член от: Jan 2016
Здрасти колега!
Само и аз да допълня, че си направил добър избор с Amlogic 905,а не 905H или 912.При 905H има някой бъгове, които все още не са отстранени и въобще не се знае дали ще бъдат. За 912 не говорим въобще..... там все още няма стабилна версия на Libreelec. Всичко това се отнася в случай, че ползваш Libreelec, а не стоковия Android. Така, че като дойде кутийката пиши и ще ти кажем какви са вариантите.