Аз пък много обичам да си загубя един уикенд в експерименти и четене (за съжаление, без български форуми) да направя TVH с няколко IPTV свободни листи, включително да споделя кое как и защо и след седмица две да получа забележки, че не се правило така, а как се прави - тайна майна.
След като съм вдигнал сървър при личната ми самозабрана да няма повече компютри в къщи, за да подкарам Plex, Emby, HDR, NDVR, NAS и каквото може да ми потрябва за експерименти, значи имам някаква идея какво трябва да се случи. При все, че за сетен път - НЕ ПОЛЗВАМ, НЕ СЪМ АБОНАТ на Булсат, НО СИ ПЛАЩАМ за да направя нещо и да помагам на приятели с техните боксове.
За съжаление, ното липсата на информация или how to, ми загуби повече време отколкото даде реални резултати. Просто само разбрах как мисли програмиста и от къде копира.
Та в заключение набори, малко по-малко квалификации към потребителите и малко повече помощ.
Нищо лично.
(02-11-2016, 12:46)lambreto написа: Инсталирам му TvHeadend PVR Client и му давам IP-то на Raspberry-то където е TVH сървъра-а
Така и двете коди-та работят с един сървър
Да добавя само ако не се подразбира - на второто коди не му трябва приставката за булсат, а само TvHeadend PVR Client
До тук всичко е логично и ясно, не ми е ясно как на едното Коди ти излиза без номера на канали, а на другото ги има? Да не говоря, че при моите експерименти НИКОГА не се появиха групи или номера на канали, но да кажем, че е от кривите ми пръсти при писане на ./map_ ....
Няма ли да е по-лесно една снимка на TVH с мапнатите канали ?