Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
МyTv.bg
#11
Поздравления към екипа на MyTv който подмени платформата на телевизията (вече болшинството от канали им са HD с приемлив битрейт )  Категорично взеха голям аванс пред Neterra.
*** Впечатленията ми са от MAG 254, не съм огледал още дали тези промени са отразени и в коди приложението им което те сами създадоха и поддържат.

ПП. проверих в КОДИ за сега повечето канали са 960х540 което според мен е правилното решение, защото който иска качество си купува ИПТВ декодер където каналите са 1280x720.
Отговори
#12
Работи ли MyTv?
При мен спря днес.Не стартира самата добавка.

П.С. Работи вече.Нещо явно са правили.Има дублиране на опцията за -12 часа Smile)
Отговори
#13
Някой успял ли е напоследък да подкара MyTV на STB Emulator в андроид?
Пробвам с v0.7, v0.8 и v0.9. Активира се без проблем, отваря началната страница и дотам. Иначе на Маг 254 работи безпроблемно.
Отговори
#14
Не става и при мен.
Отговори
#15
Някой в течение ли е какво се случва с mytv и за какво се разсърдиха  Big Grin ?
[Изображение: mytv.png]


При нова инсталация техният плугин започва да се дезактивира ако е бил инсталиран преди бгрепото, а в бгрепото той липсва. Когато бгрепото не е сред инсталираните във вашето коди няма никакви проблеми  Smile . Това се случва при нова инсталация.

ПП
Колегата Topper ще се окаже прав и май получи незаслужен "бан", "garepobg" е недолюбван от доставчиците на платена телевизия. Fuzion на БСК и MyTv работят по принципно еднакъв начин.
Това тяхно решение според мен няма да им увеличи броя на клиентите, но както казват руснаците "пусть лошадь думает, у неё головая большая". Изготвянето на вилица и за този плугин няма да отнеме много време.
Отговори
#16
Аз мразя винаги да съм прав, но какво да се прави - наказанията са субективна оценка на властимащи. Издържаш ги мъжки, вадиш си изводите и преставаш да помагаш.
Което обаче не променя оценката ми. С jump over проблеми не се решават, чупят се крака.
Отговори


Отваряне на: