Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kodi.tv forum профилактика
Имам проблем с инсталирането на добвки на телевизор Tcl 55mqled75K. Стартирам коди добавям репотата,които искам да инсталирам,след като се опитам да го достъпя ми изписва” Could not connect to repository”. Пробвах връзка с кабел,wi fi и на хот спот.
Отговори
Хранилището (което не си назовал), работи ли със същата интернет връзка, но на друго Коди устройство? Кое е проблемното хранилище или са няколко?
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
Дори заложеното репо (оригиналното което е на коди ми дава такъв проблем). Другото устройство работи. Идеята ми беше да ползвам на телевизора без външно устройство. Това което прочетох е че имам проблем с firewall. Дали е така?
Отговори
(13-01-2026, 21:31)Zvez написа: Дори заложеното репо (оригиналното което е на коди ми дава такъв проблем). Другото устройство работи. Идеята ми беше да ползвам на телевизора без външно устройство. Това което прочетох е че имам проблем с firewall. Дали е така?

Има някаква планирана подръжка, заради която сървърите на Коди ще са офлайн .
От там идват и проблемите ..... и невъзможността за достъп до хранилището.
Обявените дати бяха 12 и 13, но както гледам и днес положението е същото.
Да се надяваме, че скоро всичко ще се нормализира.
Отговори
Проблемът е firmware + TLS, а не security block. Възможно ли е това да е? Аз не мога да достъпя Kodi repository
Отговори
(15-01-2026, 01:53)Zvez написа: Проблемът е firmware + TLS, а не security block. Възможно ли е това да е? Аз не мога да достъпя Kodi repository
От телефона/компютъра ти през който пишеш (не на мобилни данни а с домашния WiFi), прати ping до kodi.tv.

Там, на отделен субдомейн е хостнато официалното хранилище. Самите zip файлове от него, са разпръснати на оттделни mirror-и и при теб, файловете се изтеглят от различно място, според геолокацията ти и интернет доставчика ти. Никой не може да ти каже, към кой точно mirror се опитваш ти да се свържеш!

Ако ping-a минава успешно, не се притеснявай. Ако нямаш достъп до основния домейн на Коди уебсайта, препоръчвам да си смениш DNS адресите в настройките на домашния ти рутер с външни публични нефилтриращи сървъри. Например 1.1.1.1 и 9.9.9.9 (лесно се помнят и не осъществяват цензура).

П.С: Ако си прегледаш Коди логовете и идентифицираш сървъра, към който нямаш връзка, ще стане по-лесно да ти помогнем.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
(15-01-2026, 01:53)Zvez написа: Проблемът е firmware + TLS, а не security block. Възможно ли е това да е? Аз не мога да достъпя Kodi repository

Имаше проблеми с репото на Коди, поради някаква профилактика на сървърите и няколко дена нямаше достъп до него. Вече работи, така че, би трябвало да имаш вече достъп.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори
Благодаря ви! Наистина е имало профилактика. Днес ми остана време и си направих телевизора.
Отговори

Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Проблем с Kodi и Zamunda Kose 3 2,789 20-08-2025, 12:37
Последна публикация: martinstz
  Kodi крашва на Samsung S23 Ultra и Tab S9 Ultra Mountebank 0 923 02-09-2024, 18:00
Последна публикация: Mountebank
  Kodi 18.9 Бг добавки teyri 3 3,656 29-04-2024, 12:51
Последна публикация: Gianna99
  Kodi проблем с торенти FS 4K Max crusheraaa 14 11,113 02-04-2024, 13:17
Последна публикация: Aashvi78
Wink Проблем с Kodi за AppleTV undeath 4 4,231 29-02-2024, 05:07
Последна публикация: sarika78

Отваряне на: