!!! ВАЖНО !!!

1) Във връзка с превенцията на зачестилите СПАМ теми във форума, паролите на всички потребители бяха автоматично инвалидизирани на 22 Май 2024 14:20 ч.. За да възстановите своята парола (и създадете нова), моля използвайте опцията за забравена парола тук.
2) Ако акаунта ви е "баннат", без да знаете защо, вероятно от ваше име са публикувани СПАМ съобщения.
Съжаляваме за причиненото неудобство. При проблеми с възстановяването на паролата или баннати акаунти, моля пишете на kodibg в гмаил.ком или във Фейсбук страницата на КодиБГ Форум тук

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EON PVR клиент
#61
Златен си,големи благодарности получи се по този начин,в хранилището има интересни неща,но когато тръгвам с последната версия на PVR за EON не ми зарежда каналите,на боксовете дето имам първо инсталирам версия pvr.eon.20.6.1.android.armv7a
и като зареди всички канали изход от коди и последащ вход ъпдейтвам до последната 21.7.8 и всичко е ок.Ще помоля ако е възможно да качиш и версия 20.6.1 да мога да направя тази гимнастика за която поясних по горе.Благодаря предварително бъдете здрави.Поздрави!

Дано не бъда нахален с моите искания но това е много полезно и ще бъде в помощ и на други който имат този пр.
Отговори
#62
Прочети последния ред от словоизлиянията ми в предишния пост... Ще дообясня: Дефакто, моето хранилище за Коди не е само едно а са всъщност три броя: за предходната stable версия - "замразено" и архивирано, което не ъпдейтвам; за текущата stable версия, което ъпдейтвам и поддържам; за текущата nightly  версия т.е. бъдещата stable версия на Коди, което ползвам за тестови цели на устройството ми за разработка. Промени мога да правя само в незамразените ми хранилища, а в момента това за Коди 20 ми е замразено и към него отдавна не публикувам ъпдейти. Поддържам само текущата и бъдещата версии, защото разработката върви напред и не бива да се закотвяме в миналото.

Колкото до списъка с каналите, опитайте "трика" с вида на устройството - има го по-назад в темата. Не сменяйте версиите на PVR EON, защото са компилирани за конкретна версия на Коди (например версия 20.Х би могла да крашне цялото Коди 21).
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#63
Пробвах с всички опции webOS,Android не става тръгва да зарежда за секунда и до там,почти стигнахме на финала намерихме решение за инстал на зипа сега пък това,здраве да е почепката си отстава от мен за търпението и вниманието което отделихте,бъдете здрави всички.Поздрави!
Отговори
#64
(13-08-2024, 19:11)strilon написа: Пробвах с всички опции... не става тръгва да зарежда за секунда и до там..
Ако сте намерили бъг, докладвайте на разработчика, за да го го оправи. Вижте в първи пост на темата официалния форум за поддръжка на добавката в kodinerds, както и Github хранилището за разработка.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#65

Най вероятно проблема е в моя телевизор,ако имаше начин да кача по стара версия с която да се заредят каналите и после да ъпдейтна щеше да бъде добре,но явно няма ка да стане.Четох в един хърватски форум за подобен пр и са го решили по този начин,но при тех няма пр с виждането на зипове и могат да експериментират с различни пвр версии,както се получи на един от боксовете ми и проблема се оправи по този начин.Но здраве да е ще го мисля някак.Поздрави!
Отговори
#66
(16-08-2024, 06:15)strilon написа:
https://kodibg.org/forum/thread-1577-pos...l#pid22267

Тук има старата версия, с която тръгва.
Отговори
#67
Здравей,с тази версия ще стане но как да я кача,както споменах инсталиране от зип не става при мен щото андроида е орязан и немога да настроя коди да ги вижда,Kodi да бъде „винаги“, вместо само „при използване на приложение,но за съжаление нямам опции за настойки,едиственната алтернатива е да бъде качена в някое хранилище.Поздрави!
Отговори
#68
Проблема с незареждането на каналите при инсталирана нормално добавка и въведени правилно юзер и парола при распбери пи 4 с Debian 12 го реших, като му налях settings.xml файла от работеща добавка на Убунту 22.04 с интел компютър.
Доста по-голям беше работещия файл по размер от неработещия в распберито.
Не знам на какво се дължи това.
Отговори
#69
Другото, което забелязвам е , че не вървят Диема спорт и Макс спортовете.
HBO вървят.
Отговори


Отваряне на: