Публикации: 1,621
Теми: 18
Член от: Nov 2015
Пробвах на няколко устройства с Андроид ОС и Windows. При мен всичко си работи без проблеми. При това положение, нямам идея как да помогна.
Публикации: 93
Теми: 0
Член от: Jan 2016
След преинсталация и инсталиране на проблемния скрипт и последващо инсталиране на всичко необходимо, проблема си остава. Благодаря на всички, които опитаха да помогнат. Ще чакам актуализация на elementum.
П.с. Оказа се, че не съм пуснал Log-овете.
Публикации: 29
Теми: 2
Член от: Feb 2018
01-02-2021, 14:59
(Последна редакция: Преди 02-02-2021, 18:08 от EmanResu.)
Аз имах същия проблем от няклолко седмици с ненамираневто на резултати от Zamunda през BurstBG
Вчера си поиграх и преинсталирах Коди и всичко останло
За съжаление проблема и при мен остава пусках преди време лог на Марто ама поради факта че не се възпроизвежда това при него май ще чакаме само да се оправи със селдващите ъпдейти
Пробвах и с връщане на стар бекъп и забраняване на ъпдейтите - най странното е че в началото работи, но след два три дни спира да намира резлутату в Zamunda
На друго такова устройство работи засега както и на телефона
Поздрави
P.S. Устройството е Beelink GT-King Android OS
Edit: 0202.2021 - Странно без да пипам каквото и да е днес работи - може да е нещо свързано с доставчика или със Zamunda
Добавката е съвместима с Коди 19.
По информация от разработчика на добавката - добавката не се разбира добре с комбинацията Андроид ОС > 9 и Коди 19. Освен това, той не смята да се опитва да бори проблема, така че, ако сте с Андроид ОС > 9 и искате да ползвате добавката, по-добре си стойте на Коди 18.9.
Публикации: 14
Теми: 0
Член от: Aug 2018
Да, прочетох го. С Андроид 10 съм. И там ли е същия проблема.