Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
YouTube
#11
Имали ли проблем никоя версия не тръгва ? само при мен ли е така?
Отговори
#12
При мен си работи!
Отговори
#13
Проблема беше в моя телевизорSmile
Отговори
#14
Имам въпрос защо като дам на търсене ми изписва в момента не може да се възпроизвиде видео поток?
Отговори
#15
Предполагам, че не си активирал API ключа в настройките na YouTube аддона. Но това е само предложение - въпросът ти е много "обширен"!
Потърси в Гугъл решение за Kodi YouTube - "Quota Exceeded".
| < Laziness is stupidity of the body, stupidity is laziness of the mind > |
| < Faulheit ist Dummheit des Körpers, Dummheit ist Faulheit des Geistes > |
Отговори
#16
Здравейте!
От няколко дни не ми работи youtube. Преди нямах проблеми, но напоследък нещо се случва и ви моля да помогнете. Ъпдейтнах ад-она на последна версия, защото мислех, че е от това. Някои неща плейва, някои неща не иска. Когато не иска ми казва, че нямало стрийм, а през компютър ги гледам.
Коди версията ми е 16.1 (имам и 17 на друг ТВ), версията на тубата ми е 5.4.13. Търсачката работи и когато опитам да стартирам дадено клипче ми изписва: "No video stream found" и така за всички клипчета.
Моля още веднъж за помощ!
Отговори
#17
Малина, понеже не показваш лог файла и трябва да гадаем ще ти предложа следното: деинсталирай приложението youtube, изтрий всичко за него от файл менажера и след това инсталирай приложението на Majide - БРИГАДА, то ще ти инсталира и youtube с актуалната версия защото той e професионалист и знае какво прави.
Отговори
#18
Le Professionnel Blush 

Накратко, имате проблем с API ключовете в настройките на добавката за Youtube. НЕ Е необходимо да махате, преинсталирате или добавяте нищо друго! Влезте в настройките на приставката, раздел API и променете настройките (Ако като кликнете върху бутон Стандартни долу в десния ъгъл, ключовете ще ви се нулират). После влезте в addon-a и се отпишете от акаунта си (Изход/Sign out/Logoff). Логнете се отново и активирайте както ще се изиска от вас на два пъти, акаунта си през браузър.

[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#19
Здравейте,след последният ъпдейт..имам проблем..В настройките за папки..за гледане по-късно..и..история има още едно поле..което ми иска потребителско ID,вкарах,си моето...появиха се папките..за гледане по-късно&история..но не тръгват,дава ми грешка..Някакви идеи,някой,ако ги е подкарал..И как,трябва да са API ключовете?
Благодаря ви..
Отговори
#20
Здравейте на всички. Нов съм тук, но мисля,че пиша на правилното място.

Имам следният проблем. Инсталирвам  youtube представката както си пише по книгите. Тръгват ми  песни, филми, примерно от Majide - БРИГАДА и т.н.,но когато пусна поточен live streem тръгва за секунда и спира. През youtube от бралзера върви перфектно, но през коди не. Някой знае ли дали заптова не трабва някоя настройка допълнително. Създавам акалнт, тоест регистривам се с кодовета два пъти, тръгвам с помощника и правя каквото ме пита. Не е от видео стийма. Пробвах и други live streem-ове от други държави, на живо излъчващи без прекъсване. Нестава. Пробвах и намаляване на резолюцията от настойките. От 1 става 2 секунди но нищо повече.
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
Question Промяна на скоростта на плейване като във VLC, Youtube, възможно ли е? kiliev 3 4,224 04-01-2019, 23:48
Последна публикация: omer
  Клипове с възрастово ограничение в YouTube ivanhoe.bg 9 8,868 27-07-2018, 23:05
Последна публикация: ivanhoe.bg
  Влизане в акаунт "youtube" ? cosera 10 15,751 22-12-2016, 01:43
Последна публикация: Di40

Отваряне на: