Публикации: 59
Теми: 3
Член от: Nov 2015
20-03-2023, 18:51
(Последна редакция: Преди 20-03-2023, 19:07 от cosera.)
(20-03-2023, 10:42)martinstz написа: П.П. Сега тествах добавка, която аз съм си правил за същия източник и си работи, та поради тази причина е по-вероятно разработчикът на добавката, която ползвате, да не е обновил домейна на услугата.
Качи твоята добавка в твоето хранилище за да ползваме нея.Поне знем,че ще се поддържа.
Благодаря и лек ден !!!
Публикации: 1,621
Теми: 18
(20-03-2023, 18:51)cosera написа: (20-03-2023, 10:42)martinstz написа: П.П. Сега тествах добавка, която аз съм си правил за същия източник и си работи, та поради тази причина е по-вероятно разработчикът на добавката, която ползвате, да не е обновил домейна на услугата.
Качи твоята добавка в твоето хранилище за да ползваме нея.Поне знем,че ще се поддържа.
Благодаря и лек ден !!!
Ще си спестя излишните перипетии, до които би довело публичното ѝ споделяне
Публикации: 2
Теми: 0
Член от: Apr 2023
Здравейте,
инсталирах Seirsanduk добавката, но при опит за пускане на който и да е канал, ми изписва error и да проверя логовете. През самото приложение обаче не е достъпна повече информация. Единствено се записва събитие, че Kodi е стартирана успешно. Каква може да е причината по ваше мнение?
(27-04-2023, 00:39)ikonoma2005 написа: Здравейте,
инсталирах Seirsanduk добавката, но при опит за пускане на който и да е канал, ми изписва error и да проверя логовете. През самото приложение обаче не е достъпна повече информация. Единствено се записва събитие, че Kodi е стартирана успешно. Каква може да е причината по ваше мнение?
Основаната причина е, че тази добавка не се поддържа от много време. Сайтът претърпява промени, както и смени на домейните, а сега вече има и парола да достъп до съдържанието. Всички тези неща не са направени в тази добвака и съответно няма как да работи.
Публикации: 2
Член от: Apr 2023
Благодаря много за информацията. А дали има други работещи добавки?
(27-04-2023, 20:08)ikonoma2005 написа: Благодаря много за информацията. А дали има други работещи добавки?
За с Сеирсандък ли? Има, но нарочно не я споделям.
Публикации: 1
Член от: May 2023
Здравейте, преработих добавката за Сеирсандъка. Ето линк, ако искате да си я свалите: https://seirsandukr1.alle.bg/
Алтернативен линк: https://drive.google.com/file/d/110Cf6XK...p=drivesdk
(20-05-2023, 01:14)aleksandardimov05 написа: Здравейте, преработих добавката за Сеирсандъка. Ето линк, ако искате да си я свалите: https://seirsandukr1.alle.bg/
Алтернативен линк: https://drive.google.com/file/d/110Cf6XK...p=drivesdk
Много хубаво, че си се постарал да подкараш тази добавка, но ще ти изброя причините, поради които ѝ спряха поддръжката:
1. Сайтът ползва няколко домейна. В момента си направил добавката да работи само с един от тях и като го сменят, пак ще спре.
2. Освен това, почнаха много често да слагат защита с парола, която се появява като символи в субтитрите на клип в youtube и без нея не тръгват каналите.
Та ако ще се занимаваш с нея да я обновяваш постоянно, ще е по-добре да я сложиш някъде, в някакво хранилище, откъдето да може да се обновява автоматично.
Поздрави!
Публикации: 1
Член от: Oct 2017
Здравейте .Kоя версия на Коди за Windows 10 да ползвам.Инсталирам си някоя.Ден два работи и започват проблеми.За българските добавки и хранилища става въпрос.предварително благодаря.
(11-07-2023, 21:47)pocata написа: Здравейте .Kоя версия на Коди за Windows 10 да ползвам.Инсталирам си някоя.Ден два работи и започват проблеми.За българските добавки и хранилища става въпрос.предварително благодаря.
Дайте малко конкретика. Кое работи ден-два и прави проблеми? Коди ли, някоя добавка ли? Коя добавка? Грешки нещо дава ли? Не можем да гадаем, все още!
Колкото до версията на Коди, спокойно можете да ползвате последната официална - 20.2.
|