Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ограничена достъпност до форума
#1
Във връзка с липсата или временната недостъпност до форума, проблема не е във вашия телевизор! Да кажем, че в момента не използваме най-добрия хостинг, но работим по проблема.

Съжаляваме за неудобството.
Отговори
#2
(19-02-2016, 17:55)forumadmin написа: Във връзка с липсата или временната недостъпност до форума, проблема не е във вашия телевизор! Да кажем, че в момента не използваме най-добрия хостинг, но работим по проблема.

Съжаляваме за неудобството.

няма проблеми,важното е да сме заедно........
| < Laziness is stupidity of the body, stupidity is laziness of the mind > |
| < Faulheit ist Dummheit des Körpers, Dummheit ist Faulheit des Geistes > |
Отговори
#3
Нищо ново под слънцето, много хора на една маса, но само един плаща сметката - ефекта е предсказуем. Не е случаен факта, че на запад когато много хора се събират на една маса се използва израза "Going Dutch". Big Grin и всеки си плаща това което е поръчал и консумирал.
Предлагам да бъде прекратен безплатният достъп до съществуващото ЕПГ и приходите от него да бъдат използвани за поддръжка и текущи разходи на форума. Който не желае да помага може да ползва ЕПГ-то на булсат безплатно.
Отговори
#4
Според мен от хората които влизат тук, тези които могат да се справят с webgrab+plus не са повече от 10-20.
За да е стабилен форума е необходимо той да бъде хостнат на добро място. Предложих никого не задължаващ начин да се съберат средства за това, но ако имаш по-добра идея относно хостването му защо не я споделиш
Отговори
#5
След последния crash&burn на импровизирания ни сървър, имаше загуба на информация от последните няколко дни. За да не се случва отново, мигрирахме форума на друг хостинг по най-бързата процедура. Останаха няколко неща за дооправяне, след което, можете да пресъздадете изтрите си теми и постове при желание от ваша страна. Предишния анонс за ограничаване достъпа на анонимните потребители до раздела за напреднали, остава в сила.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#6
Форумът не се отваря през Chrome и Mozilla, поне при мен. Отваря се само с IE.
Съобщението:
Обикновено kodibg.org използва шифроване за защита на информацията ви. Когато Google Chrome опита да установи връзка с/ъс kodibg.org този път, уебсайтът върна необичайни и неправилни идентификационни данни.

Предполагам от смяната на хостинга.
Отговори
#7
Изтрийте кеша на браузъра си и бисквитките за домейна kodibg.org. След това рестартирайте браузъра и трябва да се оправи. Освен хостинга, сме сменили също и издателя на цифровия сертификат.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#8
здравейте, последните два дни от време навреме форумът не се зарежда. След около минута тръгва отново. Не можах да разбера дали е DNS или самият сървър не отговаря, тъй като го гледам на мобилно устройство. Някой друг?
Поздрави!
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Проблеми след миграцията на форума harry_gg 5 3,762 14-01-2024, 19:40
Последна публикация: mittal
  Проблем с търсачката на форума Topper 0 608 02-03-2023, 16:46
Последна публикация: Topper
  Проблеми с форума harry_gg 0 563 23-02-2023, 11:04
Последна публикация: harry_gg
  Въпроси по регистрацията във форума UnholySaint 0 580 22-02-2023, 17:52
Последна публикация: UnholySaint
  какво беше станало с форума? nikolay 2 2,886 05-10-2020, 01:37
Последна публикация: zdravkos

Отваряне на: