Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Предложение за добавки
#1
Гледам в този раздел доста предложение, който по една или друга причина не са били интересни за оважавани от мен много разработчици.

Примерно:
(22-07-2018, 10:29)vasilisto написа: Здравейте! Предполагам,че ще ви е интересно да разгледате предложението ми за направа на добавки на https://filmi-online.club/  ,  http://online-seriali.com/  ,  https://noviseriali.com/index.html.  ,  https://www.nu6i-bg-net.com/  .Имат доста филми и сериали с БГ аудио ,които не се срещат другаде в този си вид. За жалост са бъкани с дразнещи реклами .Благодарско !


или
(14-10-2019, 02:16)coolman_bg84 написа: Здравейте пичове 

радвам се, че намерих такъв форум, много е готин! 

Може ли да се направи добавка за https://www.filmi2k.com/ ? Разгледах сайта и се пробвах да преправя старата добавка, но ми е още тъмна индия за тези добавки Sad За дебъгване използвам Web-PDB но от 2 дена се занимавам и виждам, че няма да успея скоро Sad Ако може да ми помогнете с разработването на тази добавка като ме нсаочите към материали за четене ( книги ако има ще е чудесно) или да кажете откъде да започна ще съм ви много благодарен! 
ПС. програмист съм, но не на питон мисля, че до месец и ще съм ок със синтаксиса Smile

Ми това е от мен очаквам съвети критики и каквото душа ви сака!
 и т.н.

Би било хубаво, но както и да е.  Щом не са направини така трябвало да стане и точка по въпроса.
............................................................................................................................................................


Искам да попитам имали някакъв шант за добавки на две доста добре развиващи се сайтове с голям интерес. И като гледам не виждам вариант да спрат в блиско даже и далечно бъдеще.


Та за какво става дума.

1.Добавка за сайта на Слави Трифонов: https://sedemosmi.tv/ 
Стават все повече интересни предавания. Само с  предаването "На Ринга" интереса скочи главоломно на горе. Да не говорим за останалите.

2. Добавка за сайта на отделилите се журналисти от под купените шефове на Гонга, Томислав Русев и компания: https://dsport.bg/
Набират все по голяма сила.


Благодаря.
Отговори
#2
Относно мнението на екипа към сайтовете съдържащи мултимедия с неуредени авторски и сродни права, вече е коментирано много пъти, че тези сайтове, ако са безплатни се издържат от реклами, копаене на биткойни и разни подобни техники. Ако направим добавки за тях (за Коди) и прескочим тези "екстри", собствениците им излизат на "загуба" или по-точно не излизат на печалба. Когато това се случи, променят кода на страниците си (които нямат фиксирано API за GUI програмисти) за да "счупят" работоспособността на добавките за Коди и всичко си е по старому, с изключение на труда на програмистите на добавките. Горе-долу подобно е положението с размятането на пиратски ТВ стриймове, цели плейлисти и MAC адреси за влизане с "взлом" в разни IPTV портали из другите форуми. Всичко незаконно, което работи днес, за утре не се знае! Стабилни са само резервираните официални платформи с изградено API за заявките, множество сървъри за да разпределят натоварването и официална поддръжка разбира се.
Колкото до телевизията на "българската интелигенция" 7/8, мисля, че видях анонс на такава добавка в хранилището на Мартин.  Проверете там.
За diema sport, извинете, dsport, нека някой друг коментира какво вижда там: текст, картинки, реклами... Кое точно смятате, че си заслужава усилията. Мотивираните предложения се оценяват по-високо  Undecided
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#3
Да, ок никакви възражения нямам.

Просто изказах мнение. Поста го написах за "българската интелигенция" 7/8 и за  dsport

Щом има добавка за "българската интелигенция" 7/8  страхотно. Ще я потърся.

За dsport , не съм съгласен.
Отговори
#4
dsport е новосформирана медия от бившия главен редактор на Гонг.БГ - Ники Александров - и настоящия на Дарик Радио - Томислав Русев. Преди да напуснат "Нова", имаха "влог" - "Без бутонки".
Имат канал в Youtube, в който си качват "влоговете" - "С Бутонките напред" - https://www.youtube.com/channel/UC9NnCbO...EPQ/videos В канала им има всички видеа освен от предаването "Пред Банята", което се излъчва по Макс Спорт 4. Умишлено или не, него не го качват никъде.

Предаванията "Пред Банята" се излъчват всеки понеделник от 20:00ч и всеки петък от 20:00ч по Макс Спорт 4. Повторението от понеделник съм го засичал във вторник от 18:00ч

Тоест не знам какво общо има с Коди.
Отговори
#5
Ще ви кажа какво  е моето мнение за dsport.

Първо да споделя, че " Пред Банята"  се качва. Може да се гледа, но то не е собсвеност на dsport, затова не се качва там.

Та сега моето мнение за  dsport: Да съгласен съм, че имат you tube канал. Доста неща се качват там. Но само такива които са рентабилни.
Пример:Няма предаването "Спортният чат на dsport: Вие задавате темите, ние отговаряме", Няма "Спорт по ТВ" където всеки един ден те предлагат важните спортни събитя по българските спортни телевизий.
Да не са много, но има важни неща. Освен това знаеме какво става youtube каналите. Поне dsport няма вероятност да спре. Всичко ще е на едно. Всичко ново и старо ще го има.

ОК, може да съм единственият антусият. Просто предлагам.
Отговори
#6
Тоест искаш да се направи добавка за 1 рубрика - "Вие задавате темите, ние отговаряме", която се качва във Facebook страницата им?

"Спорт по ТВ" го има в сайта им - https://dsport.bg/sportat-po-tv.html#par...ion&id=114


А къде се качва "Пред Банята" ОФИЦИАЛНО?
Отговори
#7
Просто предлагам, човек. Всичко да е на едно и да няма коленичене и да се моли човек имали го, нямали го в ютуб канала им.  Дадох примери. За тях се сещам. В бъдеще със сигурен, че ще има иа други  такива.

Но ок, явно само аз така мисля. Не се приема и това е. Просто попитах, дадох идея.


ЗА "Пред Банята"  - ОФИЦИАЛНО, никъде.

Иначе, да, пропуснал съм:

17. 7/8 TV Play  - добавка за гледане на 7/8 ТВ и предаванията на запис, от официалния им сайт. - в. 2019.12.09.01

Значи 50 % от поста ми е изпълнен.
Благодаря и извинявайте. Не съм го видял.
Отговори
#8
Не бе пич, не ме разбирай погрешно, ама нали разбираш, че няма как някой да направи добавка за нас двамата, за да гледаме 1 клип веднъж в седмицата, който се качва във Facebook страницата им?

За "Пред Банята" - неофициално тогава?
Отговори
#9
Да така е. Така погледнато. Съгласих се.
Край по темата.
Отговори
#10
Само да вметна и аз по темата за DSport. Прегледах няколко видеа в сайта им и абсолютно всички са качени в Youtube. Това "Спорт по ТВ", до колкото виждам, са само картинки с предстоящи събития по телевизията, което не виждам, какво общо има с Коди, това - "Вие задавате темите, ние отговаряме" - изобщо не го открих на сайта им, но ако и там няма видео, също няма общо с Коди. В общи линии, аз лично не намирам причина да правя добавка за този сайт, ако на някой му се занимава за гимнастиката, нека си поиграе Smile

П.П. Петрови, попадам на Ваши мнения по много форуми, но за съжаление това, което ми прави лошо впечатление е, че изобщо не си проверявате написаното и го пускате с изключително много правописни и пунктуационни грешки, което до голяма степен затруднява останалите да успеят точно да разберат мислите Ви. Моля Ви, преди или след като постнете нещо, прочетете го още веднъж и откоригирайте поне очевадните такива, за да бъде по-угледно и разбрано! Благодаря Ви предварително!
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Предложение за добавка: gledaiseriali.net illidan 12 22,921 27-03-2020, 16:17
Последна публикация: xxx79
  [Изпълнена] Предложение: Seirsanduk addon pepo 12 25,555 21-05-2019, 09:30
Последна публикация: Петрови
  предложение за alein.org stoqn99 0 2,676 17-05-2019, 17:09
Последна публикация: stoqn99
  Предложение за добавка - филми и сериали с БГ озвучаване vasilisto 2 5,193 05-09-2018, 08:57
Последна публикация: x_wing
  Предложение: Vixplay.com illidan 8 11,011 03-08-2018, 14:34
Последна публикация: aurona

Отваряне на: