Здравейте гостенино! Вход Регистриране


Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acestream/Sopcast/Plexus
#11
Еее получи се благодаря ви много колеги без вас нямаше да се оправя
 
Отговор
#12
Първо За много години и най-важното много здраве на всички.

И аз успях да подкарам Plexus на ТВ SONY, работи си нормално но ме човърка нещо и не намирам отговор на него. Има ли друг начин освен с изписването на Acestream hash-овете, примерно да си направя някакъв плейлист  на ПС и от там с флашка да мога да го отварям от ТВ-то.
Идеята е да е нещо лесно и просто, Plexus го използвам 1-2 пъти в седмицата така че и изписването не ме притеснява ама ако има по-лесен вариант ще е бонус. Пълна новобранка съм в тази област така че ако съм попитал нещо смешно ме извинете Big Grin.
 
Отговор
#13
Ти какви hash -ове гледаш? Филми или телевизия?
Не мога да разбера каква плейлиста искаш да направиш.
 
Отговор
#14
Филмите ги гледам по класическия(за мен де) начин, свалям си ги в 2160р. или 1080р. с поне DTS звук и зяпам. Всичко се свежда до няколко футболни мача и по-точно до мачовете на един отбор само, като на 90% ги гледам по МАТЧ! Футбол 1 или 2 (HD), Матч! ТВ HD и рядко някъде другаде + когато има възможност гледам и наш Гришо но там където намеря hash по възможност в HD. Поне за сега с това се изчерпва използването ми на Коди.
Не ми се налага всеки път да търся и изписвам защото hash -овете си работят дори и след 1-2 седмици, но нямам нищо против ако мога да си спестя изписването когато ми се наложи Rolleyes .
 
Отговор
#15
Аз лично използвам Noxbit за тази цел. Линковете не се сменят, статични са и можеш да си правиш каквато листа за каквото поискаш. Така гледам BT Sport HD, Sky sports HD и Матч-овете, които спомена ти.
Опитай да го инсталираш на телевизора.
Във форума има описание как се използва.
Можеш да видиш, кои канали се предлагат.
http://asplaylist.net/n/IY6hic5qc6/4100
 
Отговор
#16
Тава Noxbit ми се вижда сложно за изпълнение за мен поне на този етап. За сега ще продължа да си изписвам hash -овете, досадно си е но не е болка за умиране.
 
Отговор
#17
Изобщо ти не трябва да пишеш никакви хашове.  Новата версия на Ацестреам за компютър си има собствено вградено прокси  от което ти излизат статични линкове.  Самото прокси дори периодично си опреснява листата  и  единствения начин да ти не тръгне канала е ако  го  спре тоя дето го е пуснал.   Във форума има тема за Aceproxy стартирано под Линукс ,където на дълго и на широко  е  обяснено   кое как се прави. Ако и това ти се вижда мега сложно  си плати 1.60 лв. на Едем тв  и гледай 200 канала цял месец. Листата им е с HLS  линкове и тръгва и на кафемелачка  от битака и на тамагочи за бебета  и тн. От както излезе Acestream не ползвам никакви торент клиенти и не свалям филми и сериали на харда си.
 
Отговор
  


Отваряне на:


Browsing: 1 гост(и)