Оценете темата:
  • 2 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bulgarian Subs
(13-03-2024, 11:16)tux написа: Да не би проблема да е в някой settings?
Това го прави с всеки един филм или сериал и няма значение дали е subs.sab.bz, yavka, unacs и т.н.

Подчертавам тези два errora

Код:
2024-03-13 09:35:59.090 T:2104  warning <general>: [plugin.video.elementum] ERRO  subtitles    ▶ func1            Error searching subtitles: Login: 401 Unauthorized
2024-03-13 09:36:18.028 T:4904    error <general>: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting plugin://service.subtitles.modedbg/?action=download&link=106105&ID=subs_sab&filename=filename of the subtitle

Версия на Коди? Версия на добавката?
Само Вие сте писали за някакъв проблем със свалянето на субтитри, което осначава, че проблемът е локален при Вас. Малко е трудно да се гадае, къде е!
П.П. Проверете в настройките на Коди, там, където са настройките за субтитрите, да не сте задали някакъв път за сваляне на субтитрите (Custum subtitles folder), който да не съществува вече? По принцип трябва да е празно там, но има възможност да се сложи път и ако той вече несъществува е много вероятно да гърми с грешка при свалянето на субтитрите.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори
И аз имам проблеми при търсенето. Коди 20.5 - почти не намира субтитри за файловете, които гледам. Забелязал съм, че понякога самото заглавие, което коди изкарва, високо в левия ъгъл, е един филм, а аз гледам друг - и добавката търси по това, което е заредено в ъгъла. Последно време изобщо не открива субтитри, свързани със заглавието, кето гледам. Не че е проблем де - гледам предимно сериали, но...примерно при Дюн - първа част не ми открива нищо.
Отговори
[Изображение: image-ACEE_65F43FD8.jpg]


P.S. Не ангажирам никой с моите настройки в Коди, просто показвам ........ 
Отговори
Промених част от насторойките. Сега ми изкарва 1 архив със субтитри за дюн. Big Grin На компютъра същото положение. Излиза ми 1 архив на yavka.
Отговори
(15-03-2024, 12:41)m1TeT0 написа: И аз имам проблеми при търсенето. Коди 20.5 - почти не намира субтитри за файловете, които гледам. Забелязал съм, че понякога самото заглавие, което коди изкарва, високо в левия ъгъл, е един филм, а аз гледам друг - и добавката търси по това, което е заредено в ъгъла. Последно време изобщо не открива субтитри, свързани със заглавието, кето гледам. Не че е проблем де - гледам предимно сериали, но...примерно при Дюн - първа част не ми открива нищо.

Нищо не разбрах! Онлайн филми ли гледаш или локални? Ако са онлайн, откъде ги гледаш? Ако ги гледаш от Замунда, Зелка и т.н. торенти, няма шанс да гледаш един филм, а да ти дава името на друг!
Съвсем резонно е Коди да търси според името на филма в него. Все пак от там взима инфото и прави търсенето. Ако гледаш локално филми, при търсене на субтитри дай ръчно търсене и си напиши там името на филма, който гледаш и ще ти намери субтитри.
И аз съм с Коди 20.5 на едното у-во и с Коди 21 RC на другото и нямам никакви проблеми със субтитрите ни за филми, ни за сериали и то без да правя никакви допълнителни настройки в Коди. Единствено съм му указал, да ми търси субтитри на български (а дали ти си му указал това?!).
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори


Отваряне на: