!!! ВАЖНО !!! Във връзка с превенцията на зачестилите СПАМ теми във форума, паролите на всички потребители бяха автоматично инвалидизирани на 22 Май 2024 14:20 ч.. За да възстановите своята парола (и създадете нова), моля използвайте опцията за забравена парола тук. Съжаляваме за причиненото неудобство. При проблеми с възстановяването на паролата, моля пишете на kodibg в гмаил.ком

Оценете темата:
  • 1 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Хранилище за добавки на Majide
#1
Information 
Добавките за Коди на Majide можете да инсталирате от следното хранилище>

- Изтеглете zip архива от ТУК;
- Инсталирайте го ръчно от zip файл;
- За да се обновява самото хранилище (а то Ще) и добавките на Majide също, реинсталирайте него и тях от самото хранилище, за да не се налага повече да ги обновявате ръчно. Няма да ви се загубят настройки или данни при тази операция.

Кои версии на Коди могат да използват хранилището ?
- Коди 20 и Коди 21 засега. Когато излезе Коди 22 ще се добави поддръжка и за него и т.н.

Добавките вътре могат ли да се инсталират на Коди 18 (python2) или още по-стари версии ?
- Не, Коди 18 и предходните му версии не се поддържат изобщо.

Какви добавки има вътре в хранилището ?
- Всички добавки на Majide (Може да разгледате постовете в този фен форум и официалния Коди форум) и някои други добавки-зависимости.

Има ли разлика в добавките в хранилището според коя версия на Коди използваме ?
- Да, има разлика. Някои добавки са налични само до- или -от конкретна версия на Коди. Хранилището ще ви предлага само съвместими версии на добавките. Ако все пак се чудите, погледнете номерационната схема на добавката: 0.20.Х.Х е версията на добавка направена за- и тествана в- Коди 20. Ако добавката е версия 0.21.Х.Х тя би могла и да работи в Коди 20, но ако не я виждате backport-ната към старото хранилище, значи има технически проблеми, които възпрепятстват нейната нормална употреба. Още веднъж казвам, това - което виждате листнато в хранилището е гарантирано работещо за вашето Коди (освен, ако не е маркирана конкретна добавка като повредена).

Имам въпрос за дадена добавка. Къде да питам ?
- В нейната официална тема в този фен форум или официалния Коди форум. Адресът на темата й можете да откриете тук в раздел "Компоненти за Коди" или там в Support> Addon Support> Video Add-ons. Можете също да отворите ръчно самия zip файл на добавката, след това отвътре файла addon.xml с текстов редактор и потърсете тага <forum>https://тук-го-пише-адресът-за-поддръжка-и-въпроси</forum>.

Интересуващата ме добавка няма тема в този фен форум. Къде да питам за нея ?
Ако има тема за нея в официалния Коди форум, питайте там (на английски) за нея. Ако в конфигурационния й файл е посочено <forum>https://therenosuch.place</forum>, това означава, че тя не се поддържа == За нея не се осигурява никаква поддръжка! Ако работи - добре, ако ли не, ползвайте друга. Не създавайте отделни теми във форумите за поддръжка относно добавките на Majide, освен вече създадените такива. Пишете в наличните, за да се систематизират проблемите и да не се разводнява съдържанието. Не пишете в тази тема (за хранилището), относно проблеми с работата на някоя добавка, освен ако не става дума за невъзможна инсталация от хранилището.

Инсталирах добавка Х. В нея не виждам съдържание ... Повредена ли е или Да ?
Добавките с описание на български език са предназначени за родна аудитория и спокойно могат да се използват в страната. Тези с описание само на английски език са предназначени за американска/международна аудитория и за да ги използвате безпроблемно, трябва или да използвате USA VPN или да настроите Коди да се свързва чрез американски Proxy server, за да бъде IP адресът ви американски и да получите достъп до ограничената по Гео-Локация стрийминг услуга.

Това хранилище е още в тестов период. Възможни са технически проблеми с него. Папката в Mega от където препоръчвам да инсталирате добавките ми ще продължи да се поддържа и използва. В тази папка ще бъдат качвани само добавките ми за родна и чуждестранна аудитория, за които осъществявам поддръжка. Не питайте за други, които не фигурират там. Ако искате да ви бъде създадена нова Коди добавка, моля отправете мотивирано предложение ТУК.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори


Съобщения в темата
Хранилище за добавки на Majide - от Majide - 19-07-2022, 21:37

Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
Information Хранилище за БГ добавки kodi_dev 175 455,629 18-05-2024, 19:49
Последна публикация: Dqkata
Information Хранилище за добавки на Мартин martinstz 1,544 2,041,259 14-05-2024, 00:57
Последна публикация: martinstz

Отваряне на: