27-11-2015, 04:21
(27-11-2015, 02:01)Alkatrazbg написа: Ма я дайте да се разбереме веднъж и за винаги относно тая добавка. Добавката е написана от някакъв си човек някъде си с цел да може да се гледа Булсат и на Коди.След като не сте инвестирали нито време нито знания нито нищо и я ползвате ей така няма да мрънкате ,че това или онова не работи. Като не ви харесва новата визия на добавката никой не ви спира да си качите някоя от старите и да забраните репото. Така няма да ви се инсталират нови версии и няма да се чудите де са ви логата и програмата защо е изчезнала. метода на взимане на листата с каналите е един и същи и дали ще сте със 0.0.2а или 0.0.2к няма никакво значение. За без пари толкова може да се направи към тоя момент. Ако някой има желание и знания за по-добра добавка е свободен да я напише и да я предостави за ползване. На харизан кон зъбите не се гледат са казали хората !!!! Факт е ,че с малко упоритост и ръчкане тук там вече има още един потребител без проблеми и си ползва добавката и на лаптопа и на андроид бокса. Никой не се е родил научен ама и не всеки се е родил еднакво трудолюбив и заинтересован. Аз като не разбирам как се меси хляб ще питам хлебар и ще ида да ме научи.
Добре казано, изпреварил си ме - 100% съм съгласен с теб!!!
Явно е трудно за някои индивиди да проумеят, че никой с нищо не им е длъжен - типична черта на българският манталитет.