Оценете темата:
  • 8 гласа - средно 4.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bscfusion (СПРЯНА)
#71
Ма я дайте да се разбереме веднъж и за винаги относно тая добавка. Добавката е написана от някакъв си човек някъде си с цел да може да се гледа Булсат и на Коди.След като не сте инвестирали нито време нито знания нито нищо и я ползвате ей така няма да мрънкате ,че това или онова не работи. Като не ви харесва новата визия на добавката никой не ви спира да си качите някоя от старите и да забраните репото. Така няма да ви се инсталират нови версии и няма да се чудите де са ви логата и програмата защо е изчезнала. метода на взимане на листата с каналите е един и същи и дали ще сте със 0.0.2а или 0.0.2к няма никакво значение. За без пари толкова може да се направи към тоя момент. Ако някой има желание и знания за по-добра добавка е свободен да я напише и да я предостави за ползване. На харизан кон зъбите не се гледат са казали хората !!!! Факт е ,че с малко упоритост и ръчкане тук там вече има още един потребител без проблеми и си ползва добавката и на лаптопа и на андроид бокса. Никой не се е родил научен ама и не всеки се е родил еднакво трудолюбив и заинтересован. Аз като не разбирам как се меси хляб ще питам хлебар и ще ида да ме научи.
#72
(27-11-2015, 02:01)Alkatrazbg написа: Ма я дайте да се разбереме веднъж и за винаги   относно тая добавка. Добавката е написана  от някакъв си човек някъде си    с цел да  може да се гледа Булсат и на Коди.След като не сте инвестирали нито време нито знания нито нищо и я ползвате ей така няма да  мрънкате ,че това или онова не работи.  Като не ви харесва  новата визия на добавката никой не ви спира да си качите  някоя от старите и да забраните репото. Така няма да ви се инсталират нови версии и няма да се чудите де са ви логата и програмата защо е изчезнала.  метода на взимане на листата с каналите  е един и същи  и   дали ще сте със 0.0.2а или 0.0.2к няма никакво значение. За без пари толкова  може да се направи към тоя момент. Ако някой  има желание  и знания за по-добра добавка е свободен да я напише и да я предостави за ползване. На харизан кон зъбите не се гледат са казали хората !!!! Факт е ,че с малко упоритост и ръчкане тук там  вече има още един потребител без проблеми и си ползва добавката и на лаптопа и на андроид бокса. Никой не се е родил научен ама и не всеки се е родил еднакво трудолюбив и заинтересован. Аз като не разбирам как се  меси хляб ще питам хлебар и ще ида да ме научи.

Добре казано, изпреварил си ме - 100% съм съгласен с теб!!!
Явно е трудно за някои индивиди да проумеят, че никой с нищо не им е длъжен - типична черта на българският манталитет.
#73
Довчера гледах с данните на един приятел но явно е решил да не ми дава вече достъп и си е сменил паролата, искам да помоля някой ако има желание да ми помогне и да ми даде достъп ще съм му адски благодарен, ще е за лично ползване само,няма да я давам на никой, аз ако мога да се отблагодаря с нещо друго ще го направя веднага Smile
#74
От вчера Булсат са сложили ограничение по акаунт и IP. Колкото реални у-ва имате активирани в системата на толкова устройства ще гледате. Хора с 1 приемник ще гледат само на 1 у-во а хора с 2,3,4 и тн . допълнителни приемници ще гледат съответно на 2,3,4 . Раздаването,продаването и споделянето вече няма да е актуално.
#75
Страхотна работа по новия addon. Благодаря, и дано се задържи повече време с това качество!
#76
(27-11-2015, 16:14)postaliona написа: Страхотна работа по новия апп. Благодаря, и дано се задържи повече време с това качество!

Какво имаш предвид под "новия апп."? С коя версия си?
| < Laziness is stupidity of the body, stupidity is laziness of the mind > |
| < Faulheit ist Dummheit des Körpers, Dummheit ist Faulheit des Geistes > |
#77
Значи ако искам да гледам за в бъдеще ще трябва да си плащам при тях,ако искам да гледам всичко при тях трябва да платя пакет премиум+фюжън за 19.80, и ако го направя това то се обезмисля да ползвам Коди плеъра а направо да си взема тяхният фюжън,така и така ще си плащам,ако засича мак адрес няма да може да се гледа и в коди плеъра а само на тяхните фюжъни,така ли е? Май ще забравим да гледаме тяхната телевизия на коди плеъра освен някой не поства ежедневно обновеният лист на тяхните програми ако изобщо ще може да се гледа на коди плеър.
#78
Естествено ,че трябва да се плаща !! Плащаш си Премиум пакета и гледаш и Фюжан пакета. Защо си мислиш ,че някой е длъжен заради теб да плаща а ти да гледаш на муфта ? Аз длъжен ли съм да си давам парите и картината да ми насича и буферира заради муфтаджии ?
#79
Просто търся информация, не съм муфтаджия и ще си плащам но искам да знам ако си платя всичко премиум + фюжън ще мога ли да гледам с регистрацията ми на Коди плеъра на андроид бокса ми или ще мога да гледам само на тяхните фюжъни?
#80
Ако нямаш фюжън бокс няма и смисъл да даваш 5 лева за тоя пакет. Премиум пакета ти стига за да можеш да гледаш на Коди. Като си платиш Премиуим пакета ти се активира и Фюжън пакета. Тях не ги интересува на какво ще гледаш а да си им платил абонамента .


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) forumadmins 954 1,241,128 20-02-2024, 11:44
Последна публикация: martinstz
  Приставка Теленет (СПРЯНА) ByJohnie 1 3,501 18-08-2022, 02:15
Последна публикация: zeraniex
  HBO GO Bulgaria (СПРЯНА) Majide 426 431,908 08-03-2022, 19:32
Последна публикация: Majide
  FILMBOX LIVE Bulgaria (СПРЯНА) Majide 1 7,426 24-04-2021, 18:34
Последна публикация: Majide
  BRIGADA (СПРЯНА) Majide 48 71,669 03-03-2021, 20:08
Последна публикация: Majide

Отваряне на: