16-03-2024, 14:19
(15-03-2024, 12:41)m1TeT0 написа: И аз имам проблеми при търсенето. Коди 20.5 - почти не намира субтитри за файловете, които гледам. Забелязал съм, че понякога самото заглавие, което коди изкарва, високо в левия ъгъл, е един филм, а аз гледам друг - и добавката търси по това, което е заредено в ъгъла. Последно време изобщо не открива субтитри, свързани със заглавието, кето гледам. Не че е проблем де - гледам предимно сериали, но...примерно при Дюн - първа част не ми открива нищо.
Нищо не разбрах! Онлайн филми ли гледаш или локални? Ако са онлайн, откъде ги гледаш? Ако ги гледаш от Замунда, Зелка и т.н. торенти, няма шанс да гледаш един филм, а да ти дава името на друг!
Съвсем резонно е Коди да търси според името на филма в него. Все пак от там взима инфото и прави търсенето. Ако гледаш локално филми, при търсене на субтитри дай ръчно търсене и си напиши там името на филма, който гледаш и ще ти намери субтитри.
И аз съм с Коди 20.5 на едното у-во и с Коди 21 RC на другото и нямам никакви проблеми със субтитрите ни за филми, ни за сериали и то без да правя никакви допълнителни настройки в Коди. Единствено съм му указал, да ми търси субтитри на български (а дали ти си му указал това?!).