Анкета: Кое разписание искате да използвате ?
3-дневното
37.50%
6 37.50%
7-дневното
62.50%
10 62.50%
Общо 16 гласа 100%
* Гласували сте за този елемент. [Резултатите]

Оценете темата:
  • 7 гласа - средно 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Електронен програмен справочник (EPG) за български и чуждестранни ТВ и радиа
Оправени/Превключени са каналите: thisisbg, CINEMANIA, NOSTALGIA и CodeHealth през предходните дни. Кажете, ако не работят или има отклонения при тях.

ВНТ превключвам от утре.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
Здрасти, удобно ли е да помоля за малко повече информация за каналите от групата на AXN? В момента виждам само сезона и епизода, което не е малко, разбира се, но бих се радвал на описание на сериала/ филма.

Предполагам сега се ползва официалният сайт на AXN Bulgaria, но Дир.БГ, примерно, предлагат по-богата програма.

Благодаря предварително!
Отговори
(21-03-2025, 17:51)ZZlatev написа: ...малко повече информация за каналите от групата на AXN...
 Добре, ще ги превключа от утре към dir.bg и Да - използвам официалния сайт до момента.
Отговори
Благодаря ти много! Ще те държа в течение.

Аз не държа на Дир.БГ, просто мисля, че има повече информация от официалния сайт. Ако ти имаш друг източник, може да пробваме и с него.
Отговори
Супер е сега, благодаря още веднъж за бързата реакция!
Отговори
LollyKids нещо няма логотип.
Отговори
(26-03-2025, 16:03)DIVAK22 написа: LollyKids нещо няма логотип.
Fixed.
Отговори
Ако може пак да погледнете Cinemania и Nostalgia, все още са -24.

Проблеми има и с двата CineStar-а, там няма хващане колко е напред/назад....

Vivacom винаги е била проблемна, там нищо не отговаря на истината.

При желание мога да Ви изпратя на лични от къде ги вземам, няма как да ги дам тука....
Отговори
Exclamation 
Считано от края на месец Април 2025г. няма да предоставям повече услугата "Bulgarian EPG Project".
С това съобщение ви давам едномесечно предизвестие!

От доста време, никой от моето семейство не гледа телевизия, но до сега аз продължавах да си я плащам в пакетната услуга. Текущия ми оператор, закрива услугата за кабелна телевизия за сметка на IPTV. Нямам намерение при подписването на новия договор да се абонирам за ТВ услуга с още по-ниско качество от сегашното, предвид, че така или иначе у нас, никой не я гледа! По тази причина, вече няма да генерирам и публикувам разписание за целия спектър канали в нашата страна. Ще си направя компактна плейлиста с няколкото свободни канала и ще си отваряме само тях - колкото за фонов шум на телевизорите.

Софтуерът, който използвам до момента (WebGrab++) от няколко години е платен. За хората, които си го плащат ви давам свободен достъп до наличните ми site.ini файлове с които достъпвах разписанието на каналите, които имат уеб сайт. Някои канали нямат сайт или пък не публикуват в него своето разписание - при каквито случаи използвах операторско разписание от ТВ доставчиците. Можете да използвате .ini файловете (ако работят за вас) без ограничения - те не са кодирани. За останалите потребители, които не искат да настройват сами WebGrab++ предлагам като алтернативни доставчици: Mega EPG и Rytec. Можете да превключите към тях.

Неусетно минаха 10 години от стартирането на този проект! Но, както казват мъдрите хора: "Дори вечността не трае вечно!" Wink
Отговори
(27-03-2025, 16:33)Majide написа:
Считано от края на месец Април 2025г. няма да предоставям повече услугата "Bulgarian EPG Project".
С това съобщение ви давам едномесечно предизвестие!
...

По добре го направи платено  тук там има малко да се изчука нещо и всичко ще си продължи нататък не бива да се разваля нещо което работи.
Отговори

Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  addon за български торент сайтове stoqn99 2 10,424 14-04-2019, 14:29
Последна публикация: stoqn99

Отваряне на: