!!! ВАЖНО !!!

1) Във връзка с превенцията на зачестилите СПАМ теми във форума, паролите на всички потребители бяха автоматично инвалидизирани на 22 Май 2024 14:20 ч.. За да възстановите своята парола (и създадете нова), моля използвайте опцията за забравена парола тук.
2) Ако акаунта ви е "баннат", без да знаете защо, вероятно от ваше име са публикувани СПАМ съобщения.
Съжаляваме за причиненото неудобство. При проблеми с възстановяването на паролата или баннати акаунти, моля пишете на kodibg в гмаил.ком или във Фейсбук страницата на КодиБГ Форум тук

Анкета: Кое разписание искате да използвате ?
3-дневното
37.50%
6 37.50%
7-дневното
62.50%
10 62.50%
Общо 16 гласа 100%
* Гласували сте за този елемент. [Резултатите]

Оценете темата:
  • 7 гласа - средно 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Електронен програмен справочник (EPG) за български и чуждестранни ТВ и радиа
На времето го имаше тоя канал 4, но го направиха на Носталгия. Явно някъде пак се е появил и ще трябва да го потърся. Благодаря.

А нещо по въпроса с Film Box каналите?  FilmBox,FilmBoXtraHD, FilmBoxStars  Id-тата нещо не се разпознават. Пробвах пак, не излиза.
Отговори
Majide
Не е лошо да върнеш ЕПГ на Родина
Отговори
OK, но в сайта им има грешки като тази:
Цитат:17:00
„Световно фолклорно изкуство“
Фолклорно предаване
 
06:00
Албум
МФГ „Каменчани“
Гр. Велинград
/ Веднага след предаване започващо в 17:00, следващото е написано че е от 06:00, уж за същия ден/

Това за моя софтуер е знак, че е преминато през 00:00 часа и е започнал следващия ден и оттук нататък програмата става грешна: предаванията от текущия ден ги показва, че ще бъдат в следващия и т.н. За такива изцепки нищо не мога да направя програмно - само предупреждавам, да й нямате пълно доверие на тяхната програма.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
(28-08-2024, 19:27)Majide написа:
(27-08-2024, 21:56)mrslv написа: ...Enigma2...да настроя източниците на EPG в момента са Plugin-ите Jedi Maker Xtreme, Jedi EPG Xtreme и EPG importer. Възможно ли е да се настроят така, че да ползват като източник поддържания от вас EPG source?
Здравей и на теб mrslv и Добре Дошъл във Форума!

С Enigma2 не съм запознат, но от това, което прочетох, може и да стане, може и да не стане 50/50. "Енигмите" имат както сам каза, плъгини за импортиране на EPG и когато това става от интернет в повечето случаи, за източник се ползва Rytec. Техния формат за EPG е абсолютно същия като нашия: XMLTV - което е добре. Но, винаги има едно Но... при Коди всеки PVR модул за телевизия, самостоятелно реализира асоциирането на ТВ каналите с съответното ID на канала в XMLTV файла. При Enigma2, това трябва да го има или в самия контролен панел на Енигмата или в настройките на самия плъгин за импортиране на разписание. Инсталирай някой от плъгините и разгледай какви настройки има в него:

- Дали позволява въвеждане на URL адрес, откъдето да се изтегля файла за разписанието;
- Дали позволява асоцииране на даден канал със съответното му ID в БД за разписанието;

Възможно е, тези настройки да трябва да се конфигурират в някакви текстови файлове с настройки, а не през интерфейса на Енигмата. Това трябва ти да провериш или някой друг, който притежава такова устройство, може да ни осветли по въпроса Huh

Здравей,
Авторът на плъгин-а за Енигма2 ми отговори и ми предложи да ползвам следния линк, който бил някъде в php-то:
Код:
http://epg.cloudns.org/tv/2ftp/epg.xml.gz
Когато ползвам този линк всичко е ОК.
Това представлява ли проблем?
Отговори
Majide , FilmBox,FilmBoXtraHD, FilmBoxStars се оправиха. Благодаря.
Би ли погледнал Movie Star? Няма програма.
Отговори
(06-09-2024, 12:12)mrslv написа: ...Авторът на плъгин-а за Енигма2 ми отговори и ми предложи да ползвам следния линк, който бил някъде в php-то... Когато ползвам този линк всичко е ОК. Това представлява ли проблем?
Не е проблем. Това е един от директните линкове и когато понякога този host е down, няма да можете да изтегляте разписание през конкретния линк. Затова за главен линк съм поставил адреса на load balancer, който при всяка заявка към него ви пренасочва към различен сървър (например ако вашия интернет доставчик е блокирал даден сървър или пък той просто има downtime, при следващата заявка ще бъдете насочени към друг сървър, който може би ще работи за вас).
(06-09-2024, 13:26)Петрови написа: ...Би ли погледнал Movie Star? Няма програма.
Има си програма.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  addon за български торент сайтове stoqn99 2 9,852 14-04-2019, 14:29
Последна публикация: stoqn99

Отваряне на: