Публикации: 2
Теми: 0
Член от: Apr 2016
Ясно, това е просто плейлист. Без да се логна в Булсата няма какво да гледам.
Аз търсих вариант да си плейна някоя безплатна телевизия, където връзката става по IP, да тествам KODI.
Благодаря за отделеното внимание. Ще почета още, че материята ми е доста непозната.
Публикации: 2,032
Теми: 130
Член от: Oct 2015
Мартински, благодарим ви за бъгрепорта. Скоро липсващите лога ще бъдат поправени. Относно канал ОтБлизо и останалите фирмени канали на Булсат, разписанието при тях е с натрупване т.е. това което вашия Kodi получи днес като информация, дефакто ще виждате чак утре т.е. данните се кешират в базата данни на Kodi. Постоянно сме в търсене на нови стабилни и богати на метаданни източници на разписание и при първа възможност бихме превключили към такъв, ако имахме наличен за тези канали.
Публикации: 1,435
Теми: 49
Член от: Nov 2015
Светкавичка реакция от страна на Majide и вече иконите от сектата на FOX са налични
Публикации: 789
Теми: 39
Сега ми направи впечателение, че разписанието на ДиемаСпорт 2 не ми излиза. Всички други канали са налице.
Май мапинга не сътветства. В булсат плейлистата виждам:
tvg-id="diemasport2hd"
а в snip.li/epgmap е "diemasporthd2".
Публикации: 2,032
Теми: 130
Мога да го оправя, стига да потвърдите със сигурност, че в Булсат услугата, ID-то на канала е наистина diemasport2hd (аз не мога да го видя, защото не разполагам с абонамент).
Ако има и други канали, на които не ви излиза разписание, казвайте.