Публикации: 1,355
Теми: 59
Член от: Oct 2015
Проблемът е в Elementum, да. Аз забравих да пиша , когато го забелязах при мен. Извинявам се
Публикации: 1,621
Теми: 18
Член от: Nov 2015
(23-01-2019, 14:27)ZZlatev написа: Проблемът е в Elementum, да. Аз забравих да пиша , когато го забелязах при мен. Извинявам се
Писах му вече на разработчика. Да се надяваме да го оправи!
Публикации: 1,621
Теми: 18
Член от: Nov 2015
Получих отговор. За съжаление не е положителен. Явно на този етап остава така. Ето какво ми отговори:
"I have tried to change the way how streams are handled in Kodi, but Kodi changed somehow in Kodi 18 and old methods crash Kodi.
I will not make any more efforts on this issue.
Any PR to fix this issue are welcome (they should apply to Golang part, not python)."
Публикации: 853
Теми: 10
Член от: Jan 2016
Абе чудя се, като и Коди взеха (явно) да се борят със стриймовете, за да не ги считат за пирати... а като какво може да се ползва Коди без стриймове? Да си сваля файловете/бананите и да си ги гледам ли... За какво ми е тогава! По-добре Emby/Plex тогава ....
Публикации: 2,022
Теми: 130
(24-01-2019, 17:44)Topper написа: Абе чудя се, като и Коди взеха (явно) да се борят със стриймовете, за да не ги считат за пирати... а като какво може да се ползва Коди без стриймове? Да си сваля файловете/бананите и да си ги гледам ли... За какво ми е тогава! По-добре Emby/Plex тогава .... XBOX Media Center a.k.a. XBMC (сега Kodi) е създаден за просвирване, проглеждане на домашната мултимедийна колекция на потребителите на XBOX (сега и всички други платформи). Гледането на live стриймове и прочие VOD съдържание е допълнителна екстра, към собственото съдържание на потребителите: записани домашни тържества, видеклипове, снимки, закупена музика и филми през онлайн магазини (с опция download) или на физически носители (BluRay, DVD, Audio CD...) Kodi е добър организатор на мултимедия именно защото има добра интеграция с множество онлайн бази данни за мултимедийна телеметрия: обложки, описания, рейтинги и какво ли още не. Може би някои от вас предпочитат сами да си сканират обложките на дисковете, докато ги rip-ват на компа? Защо не. Ползвайте каквото ви харесва. Не е проблем да ползвате и всичките медия центъри едновременно, не че има смисъл, но е възможно. Важното е, че имате избор и най-добрите варианти са с open source
Блурей, рипване на дискове? Последно го правих 2003г мисля
(24-01-2019, 23:24)Topper написа: Блурей, рипване на дискове? Последно го правих 2003г мисля Че е "Old School", така си е, но няма лошо в това да се поддържат повечето формати и носители за мултимедия. Ако не се лъжа, ти сам попита " като какво може да се ползва Коди без стриймове". Ако гледаш предимно TV бози, ползвай си го като удобен интерфейс за DVR-а ти. Ако имаш своя колекция филми, музика, фотоалбуми, ретро-аркадни игри, отново Kodi е твоят човек
С изключение на игрите, Emby и Plex вършат прекрасно тази работа. Включително метаданни, че и телевизия.
Просто Коди набра популярност заради стриймовете и онлайн филмите.
Публикации: 3
Теми: 0
Член от: Jun 2017
А как да си върна бокса на Kodi 17,6 от саѝта не става а нямам бакъп.
|