Анкета: Кое разписание искате да използвате ?
3-дневното
37.50%
6 37.50%
7-дневното
62.50%
10 62.50%
Общо 16 гласа 100%
* Гласували сте за този елемент. [Резултатите]

Оценете темата:
  • 7 гласа - средно 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Електронен програмен справочник (EPG) за български и чуждестранни ТВ и радиа
хора май явно аз съм тъпичък,уж прочетох всичко досега но каквото и да правя имам EPG само на на десетина канала,опитах се да сменя на няколко канала xmltv-id но не се получава.Ако някоя добра душа искам и може да ми помогне като на първолаче ще съм много благодарен
Отговори
(03-12-2015, 22:51)svetal написа: хора май явно аз съм тъпичък,уж прочетох всичко досега но каквото и да правя имам EPG само на на десетина канала,опитах се да сменя на няколко канала xmltv-id но не се получава.Ако някоя добра душа искам и може да ми помогне като на първолаче ще съм много благодарен

1) В последната версия на аддона, ЕПГ е изключено по подразбиране, но ти можеш да го включиш от addon settings  
2) Трябва да включиш hidden file and folders от kodi settings. Пълният път е различен в зависимост от това какво устройство ползваш, но трябва да е нещо от типа /storage/.kodi/userdata/addon_data/plugin.program.bcfusion/dat . Също можеш да копираш генерираните файлове на удобно за теб място, от addon settings - "Enable copy" и да избереш новото място
Отговори
благодаря оправих се
Отговори
Малко статистика за потреблението на услугата: https://snipli.com/freeepg.info

За повишена надеждност и издръжливост, вече прибягваме към употребата на Dropbox и 4shared включително за да насмогнем на увеличения трафик!

Още веднъж призовавам всеки, който има желание да помогне, може да ни задели няколко мегабайта местенце на свой платен хостинг. Ние разпределяме натоварването по "смарт" система за балансиране и не бихме си позволили да ви причиним проблеми.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
Трафика е в МБ предполагам или не?
Отговори
Трафика е в заявки за календарен ден. Една заявка в момента генерира 360KB трафик. Последните дни получаваме средно по 20 000 заявки дневно или 7031MB/ден общ трафик за всички нодове в системата.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
(16-12-2015, 19:45)Majide написа: Трафика е в заявки за календарен ден. Една заявка в момента генерира 360KB трафик. Последните дни получаваме средно по 20 000 заявки дневно или 7031MB/ден общ трафик за всички нодове в системата.

Според мен ако възстановите поддръжката на "видео плугина" трафика ще падне понеже той ползва оригиналният сайт за да зареди ЕПГ. Втори аргумет за възстановеването му е, че при неговото отсъствие тези който са в чужбина трябва да си променят реалното време с това в България на устройствата които използват за да са в състояние да използват избраният от вас PVR клиент.
Отговори
Не ползвам  plugin.program.bscfusion, но доколкото съм запознат си има настройка за включване на операторското (оригиналното) EPG. Също така винаги можете да използвате EPG-то на rytec или да си генерирате свое изцяло сами...  С поста за статистиката и натоварването не целя да се оплаквам, а всъщност да се похваля. Въпреки всички хора които ни оплюваха, несгодите покрай някои от безплатните хостинги, които ползвахме в началото, вече предлагаме "авторско" разписание на някои от каналите, каквото на други места няма да откриете. Услугата работи с 99% uptime и се разпространява децентрализирано, което обезмисля опитите на някои от интернет доставчиците да я блокират.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
Моля ако има възможност следните канали да бъдат добавени към EPG с 8 часа закъснение от реалното им излъчване (timeshift) :
btv
nova
bnt1
nova sport
kino nova
diema
tv7
news7
btv action
btv comedy
ring bg
btv cinema
Diema sport
diema sport2

Предварително благодаря.
Отговори
Готово:  http://pastebin.com/raw/a0nsk5np

Както виждате няма нужда от дублиране на разписанието за отместените с +/- няколко часа канали, както и при тези с еднакво съдържание между SD и HD версиите им. Трябва само да добавите тага tvg-shift= съответната стойност за времево отклонение в часове (положителна или отрицателна).
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  addon за български торент сайтове stoqn99 2 9,292 14-04-2019, 14:29
Последна публикация: stoqn99

Отваряне на: