Анкета: Кое разписание искате да използвате ?
3-дневното
37.50%
6 37.50%
7-дневното
62.50%
10 62.50%
Общо 16 гласа 100%
* Гласували сте за този елемент. [Резултатите]

Оценете темата:
  • 7 гласа - средно 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Електронен програмен справочник (EPG) за български и чуждестранни ТВ и радиа
Разгледах нещата по обстойно.

Изпутали сте ЕПГ с 24 часа. Върнете електронния справочник с 24 часа и всичко ще пасне.
Прегледах напред , назад и засякох че програмата за утре в действителност е за днес. Виждам че време изместването е 0.

Мога да върна чесовника с -24 часа, но това ще реши проблема само при мен.
Отговори
(29-04-2023, 21:10)Петрови написа: ...Върнете електронния справочник с 24 часа и всичко ще пасне...
 Готово. Не съм сигурен обаче че ще се получи. В документацията на софтуера ни пише, че времевите корекции на часова зона са от -23 до +23 часа. Сега зададох -24 часа и го прие, но това не гарантира че ще коригира и денят освен часът на започване на предаванията. Проблемът не е при нас (звучи много клиширано), но наистина така го получаваме от оператора.

Някой знае ли Eurosport 4K за България с различно разписание ли е от Eurosport 1 или са с еднакво ?
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
Няма виновни. Важното е да си помагаме. Сега всичко е топ. Синхрон 100%.

Да видим TVN.

Точна програма:
https://tvn.bg/programa/
Отговори
(03-05-2023, 01:28)Петрови написа: ...Да видим TVN...Точна програма: https://tvn.bg/programa/
И това разписание ли не отговаря на излъчването? Получаваното от вас като EPG за TVN е идентично с поместеното в сайта за съответния ден от седмицата (посоченото в сайта за сряда, го виждате за днес - понеже е сряда). Не вземаме под внимание посоченият в сайта календарен ден, понеже не винаги се сещат да актуализират датите, но се предполага, че поне денят от седмицата съвпада с реалността.

П.С: Добавяме показването и на жанра на предаванията при TVN.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
Вчера не бе ок. Един сериал половината ден. Незнам какво сте правили, но сега ми изглежда добре. Сайта който съм дал е точно. Мисля, че сега цялот ЕПГ е достоверно.
Отговори
Здравейте! От доста време Eurosport 2 показва една и съща програма за всеки ден. Зациклил е на тенис турнир в Мадрид четвъртфинал, това ми направи впечатление.
Отговори
(03-05-2023, 21:17)Петрови написа: Вчера не бе ок. Един сериал половината ден. Незнам какво сте правили, но сега ми изглежда добре. Сайта който съм дал е  точно.  Мисля, че сега цялот ЕПГ е достоверно.
В сайта на TVN е посочено единствено времето на започване на предаванията, но не и времето им на приключване. За генериране на EPG са необходими и двете времена. В случаи като този, за време на приключване се приема времето на започване на следващото предаване и принципно всичко е наред ... за масовите 24-часови канали. TVN започва излъчването си за деня в 12:00 на обяд. И когато се индексира последното предаване за календарния ден (например филм започваш в 22:30ч.), за време на приключване се приема първото предаване от следващия календарен ден: в случая в 12:00ч. на обяд и се получава филм започващ в 22:30 да приключва в 12:00ч., което естествено е невъзможно (и за най-дългите индийски филми), но това е положението. Така функционира софтуера ни за обхождане на сайтовете, който генерира EPG файла с всички събрани метаданни.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
(04-05-2023, 11:03)milstan написа: Здравейте! От доста време Eurosport 2 показва една и съща програма за всеки ден. Зациклил е на тенис турнир в Мадрид четвъртфинал, това ми направи впечатление.
Проверете в следващите дни дали е оправено (от утре следобед нататък).

П.С: milstan, ако имаш канал Eurosport 4k (излъчването за България), би ли проверил с различно разписание ли е той от Eurosport 1 или са с напълно еднакво?
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
(04-05-2023, 16:01)Majide написа: П.С: milstan, ако имаш канал Eurosport 4k (излъчването за България), би ли проверил с различно разписание ли е той от Eurosport 1 или са с напълно еднакво?

Напълно еднакво разписание имат.
Отговори
От няколко дни Eurosport 2 пак показва за всеки ден една и съща програма.

[Изображение: Eurosport2.jpg]
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  addon за български торент сайтове stoqn99 2 9,399 14-04-2019, 14:29
Последна публикация: stoqn99

Отваряне на: