Публикации: 6
Теми: 0
Член от: Jan 2020
Системата ми е Windows 10 ,с поледната версия на коди съм.Защо не ми дава празен екран при настройката на плъгина и за Замунда,Зелка ,Арена
Публикации: 1,435
Теми: 49
Член от: Nov 2015
Скриншота ти показва, че имаш празен екран какъвто желаеш да имаш, но ако искаш да променяш настройките прочети какво съобщение ти изписва на последният ред
(05-01-2020, 17:25)xbmcbg написа: Скриншота ти показва, че имаш празен екран какъвто желаеш да имаш, но ако искаш да променяш настройките прочети какво съобщение ти изписва на последният ред
Благодаря
Публикации: 52
Теми: 2
Член от: Jun 2017
Добър ден, имам проблем със приставката, всичко върви добре, единсвено което е, че не възпроизвежда БГ субтитри, а някакви английски, като тръгна да търся чрез subunacs/subsab приставката не намира изобщо субтитри, а самия филм има просто не ги намира. Идеи някакви.
Публикации: 1,621
Теми: 18
(13-01-2020, 15:03)Slackwere написа: Добър ден, имам проблем със приставката, всичко върви добре, единсвено което е, че не възпроизвежда БГ субтитри, а някакви английски, като тръгна да търся чрез subunacs/subsab приставката не намира изобщо субтитри, а самия филм има просто не ги намира. Идеи някакви.
Добавката сама по себе си не намира субтитри и не ги зарежда автоматично. Колкото до намирането на субтитри чрез добавка за тях, мисля че хванах проблема и във версията от днес, би трябвало да е отстранен. Ако има проблеми, пишете.
(13-01-2020, 15:30)martinstz написа: (13-01-2020, 15:03)Slackwere написа: Добър ден, имам проблем със приставката, всичко върви добре, единсвено което е, че не възпроизвежда БГ субтитри, а някакви английски, като тръгна да търся чрез subunacs/subsab приставката не намира изобщо субтитри, а самия филм има просто не ги намира. Идеи някакви.
Добавката сама по себе си не намира субтитри и не ги зарежда автоматично. Колкото до намирането на субтитри чрез добавка за тях, мисля че хванах проблема и във версията от днес, би трябвало да е отстранен. Ако има проблеми, пишете. Браво
Публикации: 18
Член от: Nov 2016
Здравейте
Ползвам Kodi на телевизор Sony - Android от около 2-3 години. Всичко ми беше наред докато не станаха версиите на Kodi от 18.0 и на горе. Та проблемът ми е че искам да ползвам Quasar за повечето добавки но все ми дава някаква грешка или когато тръгна да инстал Quasar Kodi блокира и само рестарт го оправя. Има ли начин това да се оправи и ако да как става? Имам Kodi и на TV Box и Quasar и на него не може да проработи. А имам Kodi и на телефона - huawei mate 10 lite - но там всичко е наред. Quasar работи без проблем на Kodi 18.5.
Ако някой знае и може да помогне ще бъда много благодарен. Поздрави
Публикации: 21
Член от: Sep 2018
(14-01-2020, 14:08)georgievgi76 написа: (13-01-2020, 15:30)martinstz написа: (13-01-2020, 15:03)Slackwere написа: Добър ден, имам проблем със приставката, всичко върви добре, единсвено което е, че не възпроизвежда БГ субтитри, а някакви английски, като тръгна да търся чрез subunacs/subsab приставката не намира изобщо субтитри, а самия филм има просто не ги намира. Идеи някакви.
Добавката сама по себе си не намира субтитри и не ги зарежда автоматично. Колкото до намирането на субтитри чрез добавка за тях, мисля че хванах проблема и във версията от днес, би трябвало да е отстранен. Ако има проблеми, пишете. Браво
Защо автоматичното търсене на филми не работи, а се налага ръчно търсене в повечето случаи? При услугата на елементум за субтитри, търсенето е правилно, но при bgsubs, винаги вади различни субтитри, а не тези за филма.
Публикации: 1,621
Теми: 18
(15-01-2020, 14:54)Scout написа: (14-01-2020, 14:08)georgievgi76 написа: (13-01-2020, 15:30)martinstz написа: (13-01-2020, 15:03)Slackwere написа: Добър ден, имам проблем със приставката, всичко върви добре, единсвено което е, че не възпроизвежда БГ субтитри, а някакви английски, като тръгна да търся чрез subunacs/subsab приставката не намира изобщо субтитри, а самия филм има просто не ги намира. Идеи някакви.
Защо автоматичното търсене на филми не работи, а се налага ръчно търсене в повечето случаи? При услугата на елементум за субтитри, търсенето е правилно, но при bgsubs, винаги вади различни субтитри, а не тези за филма.
Както писах по-горе, ако сте с последната версия на добавката, би трябвало да си работи търсенето. Дайте пример с филм, за който не Ви намира субтитири, защото аз пробвах с няколко и на всички ми намира.
Публикации: 21
Член от: Sep 2018
(15-01-2020, 15:01)martinstz написа: (15-01-2020, 14:54)Scout написа: (14-01-2020, 14:08)georgievgi76 написа: (13-01-2020, 15:30)martinstz написа: (13-01-2020, 15:03)Slackwere написа: Добър ден, имам проблем със приставката, всичко върви добре, единсвено което е, че не възпроизвежда БГ субтитри, а някакви английски, като тръгна да търся чрез subunacs/subsab приставката не намира изобщо субтитри, а самия филм има просто не ги намира. Идеи някакви.
Както писах по-горе, ако сте с последната версия на добавката, би трябвало да си работи търсенето. Дайте пример с филм, за който не Ви намира субтитири, защото аз пробвах с няколко и на всички ми намира.
Например - Breaking Bad S01-S05 без значение от качеството 720 / 1080
|