Привет, много искам да инсталирам репото на Мартин, но не ми се получава. При опит да инсталирам Elementum постоянно КРАШ, свалям от официалния сайт All in one добавката пак crash. Пробвах с Коди 17.6 после 18.1 пак с фабрични се върнат към 17.6. Всичко го правя по описание най подробно. Добавката на Марти, като я отворя нищо само функцията ъпдейт и деинсталл са активни бутона run не. Дали заради Elementum не ще втори ден как ли не пробвам и не става. При инсталация постоянно изписва, че Elementum не може да стартира. Благодаря ви предварително!!! ТВ бокса е H96 pro+ 3/32GB.
!!! ВАЖНО !!!
1) Във връзка с превенцията на зачестилите СПАМ теми във форума, паролите на всички потребители бяха автоматично инвалидизирани на 22 Май 2024 14:20 ч.. За да възстановите своята парола (и създадете нова), моля използвайте опцията за забравена парола тук.
2) Ако акаунта ви е "баннат", без да знаете защо, вероятно от ваше име са публикувани СПАМ съобщения.
Съжаляваме за причиненото неудобство. При проблеми с възстановяването на паролата или баннати акаунти, моля пишете на kodibg в гмаил.ком или във Фейсбук страницата на КодиБГ Форум тук
Хранилище за добавки на Мартин
|
02-03-2019, 16:46
(02-03-2019, 16:36)sayman написа: Привет, много искам да инсталирам репото на Мартин, но не ми се получава. При опит да инсталирам Elementum постоянно КРАШ, свалям от официалния сайт All in one добавката пак crash. Пробвах с Коди 17.6 после 18.1 пак с фабрични се върнат към 17.6. Всичко го правя по описание най подробно. Добавката на Марти, като я отворя нищо само функцията ъпдейт и деинсталл са активни бутона run не. Дали заради Elementum не ще втори ден как ли не пробвам и не става. При инсталация постоянно изписва, че Elementum не може да стартира. Благодаря ви предварително!!! ТВ бокса е H96 pro+ 3/32GB. Писах Ви и във Фесйбук, където сте задали същия въпрос. Няма "добавка на Марти", има Хранилище на Мартин. Хранилището НЕ Е добавка и не се стартира. Това е само хранилище за добавки, които да инсталирате от там. Колкото до крашването на Елементум, на някои у-ва на Елементум трябва от настройките му да се зададе път за сваляне. В Настройки на добавката има Download path, където трябва да посочите някаква папка. След това спирате Коди и го пускате наново. Освен това в настройките на Коди, в Services (Услуги), в менюто Control, трябва да сложите отметка на Allow remote control from applications on other systems. Бихте ли споделили описанието, което ползвате, че ми е интересно, по какво описание "правите най-подробно"?
02-03-2019, 16:52
(02-03-2019, 16:46)martinstz написа: Бихте ли споделили описанието, което ползвате, че ми е интересно, по какво описание "правите най-подробно"? https://howtomediacenter.com/en/install-elementum-kodi/ това го правя 1:1 повярвайте ми след доста опити какво ли не пробвах. Тази отметка също я маркирам,която сте посочили..
02-03-2019, 16:59
(02-03-2019, 16:52)sayman написа:(02-03-2019, 16:46)martinstz написа: Бихте ли споделили описанието, което ползвате, че ми е интересно, по какво описание "правите най-подробно"? Остава да посочите път за сваляне и да рестартирате Коди.
02-03-2019, 19:40
Извинявам се ако е задаван въпроса и има отговор, но аз не открих, та бих искал да помоля да споделите, които доставчици (Providers) ползвате в Elementum? Аз:
1. RARBG. 2. TorrentDownload. 3. Zamunda. 4. Zelka.
02-03-2019, 22:57
(02-03-2019, 19:40)sapiora написа: Извинявам се ако е задаван въпроса и има отговор, но аз не открих, та бих искал да помоля да споделите, които доставчици (Providers) ползвате в Elementum? Аз: Аз ползвам от Elementum.Burst: 1. RARBG 2. GloTorrents 3. 1337x 4. YTS 5. YourBitTorrent , а от Elementum.BurstBG използвам всичките. Разликата между Зелка и Замунда в Elementum.Burst и Elementum.BurstBG е, че в BurstBG се използват магнет линковете, а не torrent файловете, както е в Burst, поради което се заобикаля защитата на тези сайтове срещу ботове, както и не ти генерира трафик за рейтинга, тъй като директните магнет линкове не се отчитат, за разлика от torrent файловете.
03-03-2019, 10:46
Elementum.Burst и Elementum.BurstBG могат ли да работят едновременно?
03-03-2019, 11:50
(03-03-2019, 10:46)sapiora написа: Elementum.Burst и Elementum.BurstBG могат ли да работят едновременно? Разбира се! Колкото скрипта за Елементум намерите и използвате, толкова могат да работят заедно. В хранилището съм сложил три - Burst, BurstBG и Nova, който е само за руски провайдъри. И трите без проблеми работят заедно, само в настройките им направете да излизат по 4-5 резултата от провайдър, а в настройките на Елементум задайте да показва по 20-30 резултата на страница, че иначе няма да ви се покаже всичко намерено.
04-03-2019, 01:24
Здравейте колеги, някой да е успял да си добави тракт в Nemesis Rising на Лея? При мене не се получава, намерих trakt.py файла в аддон папката и там директно нанесох апи кея и паролата, ама пак ми реве че няма акаунт.
05-03-2019, 13:14
Някой ще помогне ли да намеря добавка на Mega Cloud?
|
|
Теми, които вероятно са свързани... | |||||
Тема: | Автор | Отговори: | Прегледи: | Последна публикация | |
Хранилище за добавки на Majide | Majide | 34 | 39,269 |
24-09-2024, 19:15 Последна публикация: Majide |
|
Хранилище за БГ добавки | kodi_dev | 175 | 475,941 |
18-05-2024, 19:49 Последна публикация: Dqkata |