Анкета: Кое разписание искате да използвате ?
3-дневното
37.50%
6 37.50%
7-дневното
62.50%
10 62.50%
Общо 16 гласа 100%
* Гласували сте за този елемент. [Резултатите]

Оценете темата:
  • 7 гласа - средно 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Електронен програмен справочник (EPG) за български и чуждестранни ТВ и радиа
#41
А имената на каналите еднакви ли са на двете у-ва ? ЕПГ-то e генерирано според листата на сайта и ако вашата е различна няма да имате и програма защото имената на каналите не съвпадат . Тука версията на Коди няма никакво значение защото това е един прост xml файл който се чете. За логата важи същото нещо. Ако листата е генерирана и в нея пише Диема а при вас пише Diema няма да имате ни лого ни програма на тоя канал.
Отговори
#42
Едното няма нищо общо с другото. Пропуснали сте да ни кажете ,че ви се е обновила и версията на добавката Smile Във новата версия има изменения в начина на подаване на EPG и логота на каналите.
Отговори
#43
Да еднакви са и на двете устройства, имената на каналите съвпадат с имената на логотата, имам иконките на логотата и на тв каналите и на радията заредени от папка,не ми ги зарежда логотата от онлайн адреса, всички програми работят само ЕПГ-то ми излиза от онлайн адреса на 13 канала, на другите нямам.
Отговори
#44
Ще се опитам да ти го обясня още по -просто . Epg-то се генерира от ей такива кодове
<channel update="i" site="tv.dir.bg" site_id="299" xmltv_id="Диема Sport HD">Диема Sport HD</channel>

Когато логотата и имената на каналите не съвпадат със ей това " xmltv_id= " пак няма да имаш показана програма. Те за това са дали и генератор на листа във сайта за да избегнат проблемите. Проблема не е във файла който се тегли от сайта а е някъде при тебе.
Отговори
#45
Може би проблема е в EPG софтуера,май не поддържа XML, в тая версия на Коди няма опцията в IPTV Simple Client Prefer XMLTV, интересно от онлайн адреса на 13 канала имам EPG , другата опция е да го зареждам ръчно от папка ЕПГ но откъде да го свалям актуално, дайте ако може линк, искаше ми се да си го зарежда EPG както трябва но дали става не знам.
Отговори
#46
Коя ти е версията на андроид ,че аз на телефона съм с 4.4.2 и си свалих Коди 15.2 от андроид стора без проблем.
Отговори
#47
Погледни дали наистина не ти се е обновила IPTV PVR Simple Client провери настройките защото може от репо-то да се актуализирано и настройките да са изчезнали и ги въведи отново
Отговори
#48
4.4.2 , още като взех бокса обнових коди и до 15.1 и 15.2 но и двете версии явно нещо го товарят и като зареди коди ме изхварля от него,затва ползвам 14.1 Helix който си беше инсталиран, е тва ми е бокса XGODY AT-758 TV BOX 8GB , еми кат не става ще се кара без епг.
Отговори
#49
Махни хардуерното ускорение на коди и кажи пак ли крашва. бе като гледам може да работи и с 15.2
Item specifics
Condition:
New: A brand-new, unused, unopened, undamaged item in its original packaging (where packaging is ... Read more
about the condition
Media Streaming: Home Network Media, Internet TV/Video
GPU: Mali-450 Model:
AT-758
XBMC VERSION: KODI15.2 Fully Loaded Media Input Connectivity: USB, Wi-Fi
APP: SHOW BOX NETFLIX Features: Cable TV Integration, Full Web Browsing, Picture Viewing, Video Calling
MPN:
Does not apply
Max. Resolution: 1080p
Brand:
XGODY
Audio/Video Outputs: HDMI
UPC:
603275591794
CPU: Quad Core 1.5GHZ
COLOR: BLACK
Отговори
#50
Ако му сменя версията и нещо му стане на бокса дали ще ми признаят гаранцията, тия от фирмата ми казаха тъй като ги бях питал мога ли да сложа нова версия казаха по хубаво не че товари бокса,затва са сложили тая версия, и да беше ми изключено когато сложих новата версия и ме изхвърли,после не ми даваше да си сложа старата версия направо от инстал,трябваше да я деинсталирам и наново,загубих настройките и адоните каде ги имам и пак наново, а бая съм си иргал тъй като доста добавки имам,така че братле по добре да не рискувам пак сега, преди bulsat.xml си работеше и имаше ЕПГ сега няма,ами здраве да е, ще се ползва програмата от весника Smile, само не знам как става тоя номер на 13 програми го зарежда а на другите не Smile
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  addon за български торент сайтове stoqn99 2 9,292 14-04-2019, 14:29
Последна публикация: stoqn99

Отваряне на: